Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho l-a învins pe Guardiola şi a obţinut transferul! Fotbalistul a trecut vizita medicală la Tottenham şi va fi prezentat oficial

Jose Mourinho l-a învins pe Guardiola şi a obţinut transferul! Fotbalistul a trecut vizita medicală la Tottenham şi va fi prezentat oficial

Premier League

Comentarii

Pierre-Emile Hojbjerg (25 de ani) va semna cu Tottenham. Jose Mourinho, antrenorul lui Spurs, a câştigat lupta cu eternul rival Pep Guardiola pentu semnătura mijlocaşului danez.

Tottenham căuta întăriri pentru sezonul viitor, având în vedere că recentul încheiat nu a fost unul atât de bun. Jose Mourinho a identificat prima ţintă, pe Pierre-Emile Hojbjer, iar fotbalistul e aşteptat să semneze cu turpa din Londra. Sky Sports scrie că Hojbjerg a trecut vizita medicală la Tottenham şi e de aşteptat ca transferul său să devină oficial în următoarele ore.

Astfel, "Specialul" Mourinho a câştigat una dintre luptele sale cu Pep Guardiola. Antrenorul lui Manchester City îl voia şi el pe Hojbjerg pe Etihad Stadium, însă danezul va juca sub comanda tehnicianului portughez. Alegerea lui Hojbjerg e destul de ciudată, având în vedere că Guardiola e cel care l-a promovat la echipa mare a lui Bayern, în 2013, însă se pare că Tottenham i-a făcut o ofertă mult mai convingătoare.

Pierre-Emile Hojbjerg e căpitanul lui Southampton, dar va pleca de la "Sfinţi", după ce a jucat în 38 de meciuri din toate competiţiile  sezonului recent încheiat, reuşind să-şi treacă în cont o pasă de gol.



20 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Pierre-Emile Hojbjerg în prezent, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: pierre-emile hojbjergtottenham 

viewscnt
Articole similare