Experiențe împreună.
You are here:

Jose Mourinho, luat peste picior după ce a spus că Saka este prea tânăr pentru a executa un penalty! "E chiar mai uşor când eşti tânăr!"

Jose Mourinho, luat peste picior după ce a spus că Saka este prea tânăr pentru a executa un penalty! "E chiar mai uşor când eşti tânăr!"

EURO 2020

Comentarii

Reprezentativa Italiei a câştigat, duminică seară, pe Stadionul Wembley din Londra, Campionatul European de fotbal, învingând în finală Anglia, scor 3-2 în urma loviturilor de departajare. Pentru Italia este al doilea trofeu continental, după cel obţinut în 1968.

Pentru englezi a deschis scorul Luke Shaw, în minutul 2. Este cel mai rapid gol înscris vreodată într-o finală de Euro.Italienii au egalat prin Bonucci, în minutul 67. Bonucci este cel mai în vârstă jucător care a înscris într-o finală de Euro (34 de ani, 71 de zile). La finalul prelungirilor, s-a trecut la loviturile de departajare, scorul fiind 1-1.

La loviturile de departajare, pentru Italia au marcat Berardi, Bonucci şi Bernardeschi. Au ratat Belotti şi Jorginho. Pentru Anglia au marcat Kane şi Maguire. Au ratat Rashford, Sancho şi Saka.

Oameni din fotbalul mondial precum Roy Keane sau Jose Mourinho au declarat că Gareth Southgate nu trebuia să îl pună pe Saka să execute lovitura de pedeapsă, deoarece este tânăr şi nu are experienţă. 

Michael Owen (41 de ani), fostul câştigător al Balonului de Aur din 2001, susţine că selecţionerul Angliei nu a greşit când l-a pus să Saka să execute penalty-ul cu numărul 5. 

"De fapt, e chiar mai uşor când eşti tânăr!"

"Atât de multe dezbateri după EURO 2020... chiar nu pot să accept această teorie conform căreia 'eşti prea tânăr la 19 ani' să baţi un penalty. De fapt, e chiar mai uşor când eşti tânăr! Eşti neînfricat, eşti încrezător, nu ai în minte episoade neplăcute din trecut", a scris Owen, pe contul său de Twitter.

viewscnt
Articole similare