Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho nu a mai rezistat şi a răbufnit: "De ce nu-i întrebaţi la fel pe Guardiola, Lampard sau Klopp?" Ce îl frământă pe managerul portughez

Jose Mourinho nu a mai rezistat şi a răbufnit: "De ce nu-i întrebaţi la fel pe Guardiola, Lampard sau Klopp?" Ce îl frământă pe managerul portughez
Comentarii

Managerul lui Tottenham, Jose Mourinho, a reacţionat virulent în faţa jurnaliştilor la conferinţa de presă organizată după partida disputată de echipa sa pe terenul lui Newcastle şi câştigată de Spurs cu scorul de 3-1.

"The Special One” şi-a arătat nemulţumirea în faţa reprezentanţilor presei pentru că, în opinia sa, alţi manageri precum Frank Lampard sau Jurgen Klopp nu sunt întrebaţi de felul în care îşi aleg echipa de start.

Portughezul a fost întrebat, în repetate rânduri, despre absenţa lui Tanguy Ndombele din formula de start. Interesul jurnaliştilor este explicat de faptul că francezul este cel mai scump jucător din istoria lui Tottenham. Acesta a sosit la Londra în iulie 2019, însă nu a evoluat constant de când pe banca lui Spurs a venit Mourinho. Mai mult, Ndombele a fost lăsat în afara lotului pentru partida câştigată de Tottenham cu Newcastle, disputată miercuri seara.

Steven Bergwijn este cel mai recent jucător care a intrat în atenţia presei, în urma deciziilor lui Mourinho. Olandezul şi-a arătat rapid clasa când a fost utilizat şi a oferit o pasă de gol la prima reuşită a lui Harry Kane, din meciul cu Newcastle. Mourinho s-a arătat iritat când a fost întrebat ce trebuie să facă Bergwijn pentru a deveni titular.

„Asta este o întrebare pe care în mod normal mi-o pui mie, dar nu i-o pui lui Frank Lampard, lui Jurgen Klopp, lui Pep Guardiola, tuturor marilor antrenori de la cluburile mari cu jucători importanţi. Lampard joacă cu Pulisic, nu-l întrebaţi de ce nu joacă cu Hudson-Odoi titular. Când Guardiola joacă cu altcineva şi Bernardo Silva este pe bancă, nu-l întrebaţi despre Silva. Se pare că sunt singurul om care trebuie să înceapă cu 15 jucători sau sunt singurul care nu are dreptul să aibă jucători buni pe bancă.

Dacă încep cu Bergwijn titular, o să mă întrebaţi ce trebuie să facă Lucas Moura ca să fie titular. Nu trebuie să facă nimic. Trebuie să fie jucători de echipă. Ei pot să fie titulari, să fie pe bancă, să intre pentru jumătate de oră sau pentru un minut. De câte ori l-a lăsat Nuno Espirito Santo (n.r.- antrenorul lui Wolves) pe Adama Traore pe bancă pentru a câştiga meciuri în ultimele 30 de minute? Nu-l întrebaţi pe Nuno de ce este Traore pe bancă şi de ce joacă cu Jota sau Podence, ori cu Dendoncker. Doar pe mine!”, a declarat managerul lui Tottenham Hotspur, Jose Mourinho.

Afla mai multe despre: jose mourinho 

viewscnt
Articole similare