Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho nu se fereşte. Portughezul l-a atacat pe Solskjaer: "Meritam să fiu demis, dar acum United arată mai rău ca atunci"

Jose Mourinho nu se fereşte. Portughezul l-a atacat pe Solskjaer: "Meritam să fiu demis, dar acum United arată mai rău ca atunci"
Comentarii

Manchester United are parte de un start de sezon dezamăgitor, iar acum echipa pregătită de Solskjaer se află pe locul 8 în Premier League.

Manchester United a început sezonul trecut cu Jose Mourinho, însă rezultatele slabe au dus la demiterea managerului portughez, în decembrie 2018. De atunci, "diavolii" sunt pregătiţi de Ole Gunnar Solskjaer, care n-are nici el parte de un start de sezon prea fericit.

"Sunt mult în urmă. Este dificil pentru mine să răspund la o astfel de întrebare. Am fost acolo timp de două sezoane şi am putut simţi o mulţime de lucruri pozitive şi am găsit direcţia în care să mergem. Apoi, al treilea sezon nu a fost destul de bun. Am fost demis. Probabil meritam să fiu demis pentru că eram responsabil, dar adevărul trist este că acum ei stau mai prost ca înainte.

Pentru mine, e un lucru trist. Poate că oamenii cred că îmi place situatia asta, dar nu îmi place deloc" , a declarat Jose Mourinho pentru Sky Sports.

În ultima etapă care a avut loc în Premier League, Manchester United a pierdut meciul de la West Ham, scor 0-2, iar acum este pe locul 8, cu doar 8 puncte obţinute în cele şase meciuri disputate.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: manchester united 

viewscnt
Articole similare