Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho o poate scăpa pe Barcelona de unul dintre jucătorii trecuţi pe lista plecărilor. "Specialul" îl vrea la Tottenham

Jose Mourinho o poate scăpa pe Barcelona de unul dintre jucătorii trecuţi pe lista plecărilor. "Specialul" îl vrea la Tottenham

FC Barcelona

Comentarii

Jose Mourinho (57 de ani) o poate scăpa pe FC Barcelona de unul dintre jucătorii trecuţi pe lista plecărilor. Croatul Ivan Raktic (32 de ani), vicecampion mondial în 2018, e dorit de "Special" la Tottenham. Rakitic mai are un an de contract cu Barcelona.

Chiar dacă se spunea că Raktic va ajunge la FC Sevilla, se pare că, potrivit Daily Mail, Tottenham a intrat pe fir şi îl vrea pe croatul de care FC Barcelona vrea să scape încă din perioada de mercato din iarnă. Spurs ar putea, în cele din urmă, noua destinaţie a lui Ivan Rakitic. Jose Mourinho e cel care îl doreşte pe mijlocaş în echipa sa din Premier League.

Sursa citată notează că Ivan Rakitic trebuie să umple golul lăsat de plecarea lui Christian Eriksen la Inter. Danezul a plecat în ianuarie 2020 în Italia, dar a jucat foarte puţin pentru că n-a fost pe placul antrenorului Antonio Conte, care cel mai probabil se va despărţi de "nerazzurri" după ce a ratat câştigarea trofeului Europa League.

Manchester United este un alt club din Premier League despre care s-a spus în trecut că ar fi interesat de Ivan Rakitic. Inter, Juventus sau Atletico Madrid sunt, în afara Sevillei, alte echipe care îl au pe listă pe vicecampionul mondial croat, care mai are un singur de contract cu FC Barcelona.



Transferat în 2014 de la FC Sevilla pentru 18 milioane de euro, Raktic ar putea pleca de la FC Barcelona liber de contract în vara lui 2021.

Afla mai multe despre: ivan rakitictottenhamjose mourinhofc barcelona 

viewscnt
Articole similare