Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho rămâne Jose Mourinho! Cifre impresionante de la prima conferinţă de presă a portughezului la Tottenham

Jose Mourinho rămâne Jose Mourinho! Cifre impresionante de la prima conferinţă de presă a portughezului la Tottenham

Premier League

Comentarii

Jose Mourinho la Tottenham a fost bomba ultimelor zile. Tehnicianul portughez revine în Premier League, iar în cursul zilei de joi a susţinut prima conferinţă de presă oficială.

Deşi se părea că nu va sta pe banca echipei sale la primul meci cu West Ham United, Mourinho nu a fugit de responsabilitate. A confirmat-o în conferinţa de presă de joi, în care a făcut, aşa cum era de aşteptat, spectacol: "Ştiam că voi prelua o echipă în plin sezon, aşa că nu mă gândesc să stau departe de băieţi" a subliniat el.

La prima conferinţă de presă în calitate de oficial al echipei londoneze, Mourinho a făcut deliciul jurnaliştilor prezenţi prin răspunsurile sale.

De remarcat că în sala de conferinţe de la baza de pregătire Enfield au fost prezenţi nu mai puţin de 94 de jurnalişti de la 61 de publicaţii diferite. A fost totodată conferinţa de presă cu cele mai multe acreditări din afara Angliei, cel puţin în acest sezon! O demonstraţie a faptului că Jose Mourinho rămâne Jose Mourinho, cu bune şi cu rele: "Ştiu că am greşit în trecut. Nu voi mai face aceleaşi greşeli de aici încolo. Voi face altele noi" a comentat, cu mult umor, portughezul.

The Special One a fost numit în funcţia de manager al lui Tottenham pe 20 noiembrie, la aproape un an de zile de la despărţirea de Manchester United. Pe Old Trafford a câştigat trei trofee importante, dintre care unul european. A pierdut 28 din cele 144 de meciuri susţinute pe banca "diavolilor roşii", dar a câştigat 84 dintre ele. În ultimii 6 ani, Jose Mourinho a antrenat doar în Anglia, perioadă în care a bifat 164 de victorii.

Mourinho este triplu campion al Angliei cu Chelsea şi a cucerit 11 trofee cu formaţiile britanice. Ultimul titlu cucerit în Anglia a fost cel din sezonul 2014-2015 pe vremea când antrena marea rivală locală a lui Spurs, Chelsea.

Afla mai multe despre: jose mourinhotottenham,  

viewscnt
Articole similare