Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho, recital fabulos! ”De când am venit la Roma, mi-am schimbat numărul de 3 ori şi tot l-au aflat!” Ce declaraţii a făcut despre Cristiano Ronaldo

Jose Mourinho, recital fabulos! ”De când am venit la Roma, mi-am schimbat numărul de 3 ori şi tot l-au aflat!” Ce declaraţii a făcut despre Cristiano Ronaldo

Serie A

Comentarii

Jose Mourinho a fost oficializat la AS Roma, echipa cu care a semnat un contract pe 3 ani.

Portughezul a revenit în Serie A după 11 ani, ultima data fiind la Inter Milano. Cu echipa unde Chivu a făcut istorie, Jose Mourinho a câştigat 5 trofee în 2 ani: două titluri, UEFA Champions League, o Cupă şi o Supercupă a Italiei.   

”Oricum, ziariştii de aici sunt incredibili, mi-am schimbat numărul de telefon de 3 ori şi tot l-aţi aflat!”

”Este un oraş frumos, dar nu de asta am venit la Roma, nu sunt în vacanţă. Oricum, ziariştii de aici sunt incredibili, mi-am schimbat numărul de telefon de 3 ori şi tot l-aţi aflat. Îmi era dor de Italia. Iar când vorbimde fotbalul italian, vorbim de finaliştii de la EURO 2020, iar cei maimulţi jucători ai squadrei azzurra sunt din Serie A.

Dacă acest campionat nu e considerat unul de top, atunci trebuie să muncim maimult. Eu sunt la Roma, deci sunt şi în slujba fotbalului italian. Dar voi ştiţi că eu nu sunt simpatic când mă apuc de treabă, trebuie să-mi apăr echipa. Sunt antrenorul Romei, nu vreau să fiu în altă parte. Am multe de făcut. Nu vreau să intru în polemici, sunt mai matur, dar voi sări mereu să-mi apăr echipa. 

La Manchester United am câştigat 3 trofee şi a fost considerat un dezastru. La Tottenham, nu am fost lăsat să joc o finală de Cupă, iar a fost considerat dezastru. Ce e dezastru pentru mine, e succes pentru alţii!

La ultimele 3 cluburi, am câştigat titlul cu Chelsea, trei trofee cu United şi am jucat o finală cu Tottenham. Unii cred că asta înseamnă dezastru, lucruri pe care unii nu le vor realiza în viaţa lor! E vina mea. Nu vreau să se spună Roma lui Mourinho, dar nu mă deranjează când aud de Lazio al lui Sarri sau Juventusul lui Allegri”, a spus fostul antrenor de la Spurs.

Portughezul a vorbit şi despre Cristiano Ronaldo şi a spus că starul lui Juventus ar trebui să se teamă de el doar dacă ar fi fundaş. 

 ”S-ar teme doar dacă aş juca fundaş central pentru că l-aş lovi!”

”La Juventus este Cristiano, dar nu are motive să fie îngrijorat. S-ar teme doar dacă aş juca fundaş central pentru că l-aş lovi! Dar, din păcate, sunt prea slab şi prea bătrân ca să mai joc.  

Roma are un proiect pe termen lung, dar sper să câştig şi trofee. Eu văd Roma sărbătorind un trofeu în următorii 3 ani.

Nu am vorbit cu niciunul din jucătorii despre care s-a scris în presă, nici cu Sergio Ramos, nici cu Gigi Donnarumma. Dar aş avea nevoie de un fundaş stânga”, au fost declaraţiile antrenorului lusitan. 

Afla mai multe despre: serie a-as roma-mourinho 

viewscnt
Articole similare