Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho recunoaşte că a greşit, la o zi după ce a ieşit la o şedinţă de pregătire cu trei jucători

Jose Mourinho recunoaşte că a greşit, la o zi după ce a ieşit la o şedinţă de pregătire cu trei jucători

Premier League

Comentarii

Tehnicianul echipei Tottenham, Jose Mourinho, a recunoscut, miercuri, că a greşit în urmă cu o zi, când a organizat o şedinţă de pregătire improvizată în parc, cu trei jucători, relatează The Guardian.

“Accept faptul că acţiunile mele nu au fost conforme cu protocolul guvernului şi că trebuie să intrăm în contact doar cu membri ai familiei noastre. Este vital să ne jucăm cu toţii rolul şi să urmăm recomandările guvernului pentru a ne susţine eroii din serviciul de sănătate şi a salva vieţi”, a spus tehnicianul.

Portughezul a fost fotografiat, marţi, alături de jucătorul Tanguy Ndombele, încălcând regulile impuse de autorităţi, conform cărora oamenii pot face sport în aer liber în perioada pandemiei de coronavirus doar alături de membri ai familiei lor.

În aceeaşi zonă, alţi doi jucători ai echipei Tottenham, Davidson Sanchez şi Ryan Sessegnon, au fost văzuţi alergând împreună, nerespectând distanţa de doi metri necesară pe perioada crizei.

Un martor ocular a declarat pentru The Guardian că i-a văzut pe Ndombele, Sanchez şi Sessegnon plecând după ce şi-au terminat antrenamentul. Jucătorii locuiesc în zona în care au fost văzuţi. Acelaşi martor a afirmat că l-a văzut pe Juan Foyth singur, la aproximativ o milă de zona în care s-au pregătit ceilalţi trei, şi pe Serge Aurier la o milă după Foyth.

Ieşirea lui Mourinho cu cei trei jucători a fost criticată de personalităţi ale fotbalului, dar şi de primarul Londrei, Sadiq Khan. “Îngrijorarea mea este că oameni, în special copii care sunt fani Tottenham sau se uită la fotbal, ar putea să vadă aceste imagini, să citească în ziar sau pe internet şi să se gândească: ‘Dacă este OK pentru ei de ce nu este OK pentru mine? Nu cred că este necesar să te antrenezi aproape de alt jucător care ar putea fi infectat. Şi ceea ce faci atunci, fără intenţie, este posibil să propagi virusul. Nu ar trebui să faci asta”, a afirmat primarul.

Afla mai multe despre: mou 

viewscnt
Articole similare