Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho, salvarea lui Gareth Bale. Tottenham insistă pentru transferul galezului intrat în dizgraţia lui Zidane

Jose Mourinho, salvarea lui Gareth Bale. Tottenham insistă pentru transferul galezului intrat în dizgraţia lui Zidane

Real Madrid

Comentarii

Gareth Bale s-ar putea întoarce la Tottenham, scrie presa din Spania.

El Mundo Deportivo susţine că Jose Mourinho l-a transformat pe Gareth Bale în ţinta principală a verii pentru gruparea londoneză.

Portughezul îl place foarte mult pe Bale, pe care a vrut să-l transfere în mai multe rânduri. Prima dată, chiar la Real Madrid, înainte să plece din Capitala Spaniei. Apoi, Mourinho l-a cerut pe Bale şi la Manchester United, dar cele două cluburi nu au ajuns la un acord.

Acum, Jose îl vrea pe Bale la Tottenham şi a solicitat conducerii clubului achiziţionarea sa. Transferul nu este însă unul facil, pentru că galezul are un salariu foarte mare. Chiar dacă şi-ar mai reduce din pretenţiile financiare, Tottenham ar trebui să mulţumească şi Real Madrid cu suma de bani pe care o va oferi pentru fostul său jucător.

Bale a jucat pentru Tottenham în 203 partide, a marcat 56 de goluri şi a oferit 58 de pase decisive. A plecat apoi la Real Madrid pentru 105 milioane euro.

Agentul lui Bale dă asigurări că galezul va rămâne la Real Madrid

Jonathan Barnett, agentul fotbalistului de la Real Madrid, Gareth Bale, a declarat că jucătorul galez nu va părăsi Madridul nici în această vară, în ciuda zvonurilor apărute în presa internaţională.

"Gareth este în regulă. Au mai rămas doi ani în contract. Îi place să locuiască la Madrid şi nu merge nicăieri. Încă este la fel bun precum oricare jucător din echipă. Totul ţine de Zinedine Zidane. Desigur, a existat interes, dar nu există club din lume care să şi-l permită. Este o mare pierde că nu este titular, dar nu va pleca", a declarat Barnett pentru BBC Sport.

Gareth Bale are peste 100 de goluri şi patru trofee ale Ligii Campionilor cu Real Madrid, însă nu se află în cele mai bune relaţii cu antrenorul Zinedine Zidane. S-a putut observa acest lucru şi în ultima etapă din La Liga, contra celor de la Leganes, când Zizou nu l-a inclus în lot pe galez, din "raţiuni tehnice".

Totul a pornit din 2018, atunci când Zidane a insistat ca Bale să fie vândut, în pofida dorinţei britanicului de rămâne la clubul blanco

Afla mai multe despre: gareth balereal madrid 

viewscnt
Articole similare