Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho, savuros după înfrângerea cu Liverpool: "Robertson trebuia eliminat, dar cei de la VAR erau la un ceai şi n-au văzut!"

Jose Mourinho, savuros după înfrângerea cu Liverpool: "Robertson trebuia eliminat, dar cei de la VAR erau la un ceai şi n-au văzut!"

Premier League

Comentarii

Tottenham a pierdut meciul cu Liverpool, 0-1 pe teren propriu, iar Jose Mourinho (56 de ani) a făcut show la flash-interviul de după partida contra "cormoranilor". "Specialul" a acuzat faptul că Liverpool trebuie să rămână în zece oameni, dar VAR-ul nu a intervenit.

Mourinho crede că Andy Robertson (25 de ani) trebuia eliminat, după o intrare dură asupra lui Japhet Tanganga, dar spune că responsabilii VAR n-au fost atenţi la fază pentru că "erau la un ceai". Firmino a adus victoria lui Liverpool, cu un gol marcat în minutul 37.

"Au fost norocoşi (n.r. - Liverpool). Puteau foarte bine să termine meciul în zece oameni, dar oamenii de la VAR erau la un ceai şi n-au văzut că Robertson trebuia să primească un cartonaş roşu!", a spus Jose Mourinho, printre altele, la flash-interviul de după meciul Tottenham - Liverpool 0-1.

Liverpool, record unic în istorie

Liverpool a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Tottenham, într-un meci din etapa a 22-a a campionatului Angliei şi a stabilit un record. "Cormoranii" sunt singura echipă din istoria primelor cinci ligi care a câştigat 61 de puncte din 63 posibile, ceea ce reprezintă cel mai bun start de campionat din istorie. Liverpool este lider în clasamentul campionatului englez, cu 61 de puncte, cu 16 mai multe decât a doua clasată, Leicester City. Echipa Liverpool a obţinut 20 de victorii şi o remiză în acest sezon şi este neînvinsă în Premier League de la 3 ianuarie 2019, când a pierdut cu Manchester City, scor 1-2.

Afla mai multe despre: jose mourinhotottenhamliverpoolvar 

viewscnt
Articole similare