Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho transferă de urgenţă la Spurs! "Specialul" a ochit doi fotbalişti, după înfrângerea cu Southampton

Jose Mourinho transferă de urgenţă la Spurs! "Specialul" a ochit doi fotbalişti, după înfrângerea cu Southampton

Premier League

Comentarii

Jose Mourinho (56 de ani) e în căutare de soluţii pentru transformarea lui Tottenham, care n-a mai câştigat de două meciuri în Premier League şi a pierdut ruşinos în ultima rundă, 0-1 cu Southampton, când l-a pierdut şi pe Harry Kane (26 de ani), accidentat. Portughezul şi-a făcut o listă scurtă de transferuri, pe care a trecut mai multe nume fotbalişti tineri, în special pentru apărare.

Înfrângerea cu Southampton l-a pus serios pe gânduri pe Jose Mourinho, cel care a fost adus ca să o facă pe Tottenahm campioană. Lucrurile merg prost, iar "Specialul" vrea să rezolve problemele echipei cu transferuri. Portughezul a ochit trei fundaşi şi are în vederi să rezolve problema fundaşului dreapta la Spurs, care a rămas descoperit după ce Kieran Trippier a fost vândut la Atletico Madrid.

SkySports scrie că Mourinho îi vrea pe Max Aarons (19 ani), de la Norwich, şi pe Nordi Mukiele (22 de ani), de la RB Leipzig, ambii fundaşi dreapta. Apărătorul francez de la Leipzig poate juca şi fundaş central. De asemenea, despre Spurs s-a spus că îl vrea pe francezul cu origini senegaleze Issa Diop (23 de ani), fundaş central la West Ham United. Pentru Aarons, Spurs are concurenţă serioasă: Everton, Arsenal şi West Ham îl vor şi ele pe fundaşul dreapta englez.

Mourinho a preluat oficial postul de antrenor la Tottenham pe 20 noiembrie 2019 şi are de cărat în spate o moştenire grea lăsată de Mauricio Pochettino, care a jucat finala sezonului trecut de Liga Campionilor - pierdută cu Liverpool (0-2) -, şi a terminat sezonul din Premier League pe locul patru, cu 71 de puncte.




 

Afla mai multe despre: jose mourinhotransferurimax aaronsmukieletottenham 

viewscnt
Articole similare