Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho vrea să plătească 60 de milioane de euro pentru un jucător crescut de Mircea Lucescu

Jose Mourinho vrea să plătească 60 de milioane de euro pentru un jucător crescut de Mircea Lucescu

Campionate

Comentarii

Manchester United vrea să plătească 60 de milioane de euro pentru un mijlocaş brazilian crescut de Mircea Lucescu. Fred are şanse mici să mai rămână la Şahtior Doneţk, după ce în iarnă a fost dorit şi de Manchester City.

Jose Mourinho este în căutarea unui mijlocaş central care să ştie să se şi apere şi consideră că Fred este cel care se pliază cel mai bine pe nevoile sale. Potrivit Daily Mail, managerul lui Manchester United ar vrea să încheie socotelile înainte de startul Cupei Mondiale, acolo unde Fred va fi prezent alături de naţionala Brazilia.

Manchester United este dispusă să plătească în jur de 60 de milioane de euro pentru mijlocaşul de 25 de ani. O sumă care s-ar putea să-i încânte pe cei de la Şahtior. De altfel, campioana Ucrainei a transferat deja un jucător pe acelaşi post, pe Maycon, de la Corinthians, pentru care a plătit 7 milioane de euro.

Fred a fost transferat de Mircea Lucescu la Şahtior, în vara lui 2013. Ucrainenii le-au plătit atunci 15 milioane de euro celor de la Internacional.

Afla mai multe despre: manchester unitedfredsahtiormircea lucescu 

viewscnt
Articole similare