Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Ramón Fernández, jurnalist mexican, declaraţii jignitoare la adresa românilor în direct la ESPN Deportes

Jose Ramón Fernández, jurnalist mexican, declaraţii jignitoare la adresa românilor în direct la ESPN Deportes

Fotbal

Comentarii

"Românii nu înţeleg. Sunt foarte încuiaţi şi departe de ce înseamnă Europa Centrală. Ei au o gândire învechită, e foarte dificil."

Jurnalistul mexican Jose Ramón Fernández a făcut nişte declaraţii cel puţin bizare la adresa României în direct pentru postul tv ESPN Deportes. Acesta a fost invitata într-o apariţie TV să comenteze incidentele de la partida dintre PSG şi Istanbul Basaksehir în care a fost implicată brigada de arbitrii din România.

Fernández a gesticulat exagerat în nenumărate rânduri în scurta intervenţie la postul mexican TV şi a criticat folosing cuvinte jignitoare şi generalizând când a venit vorba de România.

"Românii nu înţeleg. Sunt foarte încuiaţi şi departe de ce înseamnă Europa Centrală. Ei au o gândire învechită, e foarte dificil." a spus acesta în direct la ESPN Deportes. În final, Fernández a fost aprobat de gazda emisiunii.

Jose Ramón Fernández este un jurnalist în vârstă de 74 de ani şi provine din Mexic, una dintre cele mai corupte ţări din lume la graniţă cu Statele Unite. Guvernul de la Washington a fost nevoit să instaleze un zid uriaş între cele două ţări pentru a încerca să stopeze avalanşa de imigranţi ilegali care încearcă să trecă graniţa cu Statele Unite într-un număr copleşitor an de an. Mexic este şi una dintre cele mai sărace ţări din lume cu un câştig mediu de aproximativ 5$ pe zi.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare