Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joshua Kimmich nu va mai juca în 2021 din cauza coronavirusului. Ce probleme are mijlocaşul lui Bayern Munchen

Joshua Kimmich nu va mai juca în 2021 din cauza coronavirusului. Ce probleme are mijlocaşul lui Bayern Munchen

Bayern Munchen

Comentarii

Mijlocaşul echipei Bayern Munchen, Joshua Kimmich, nu va mai juca până în ianuarie, ca măsură de precauţie, a dezvăluit antrenorul bavarezilor, Julian Nagelsmann.

Nevaccinat, starul bavarez a fost în centrul atenţiei presei de când a fost testat pozitiv pentru COVID-19 la sfârşitul lunii noiembrie. El a ieşit din carantină săptămâna aceasta, dar nu va mai juca până în 2022, deoarece încă suferă de pe urma infecţiei, a anunţat joi clubul german.

''Mă descurc foarte bine, dar încă nu mă pot antrena pe deplin din cauza unei leziuni minore la plămâni", a spus Kimmich, 26 de ani, care nu a mai jucat din 6 noiembrie.

Potrivit antrenorului său, Kimmich suferă de o ''infiltraţie pulmonară", o leziune care poate provoca dificultăţi de respiraţie.

''Nu sunt îngrijorat pentru că situaţia nu este una dramatică. Pauza lui este ca o măsură de precauţie, nu e pe termen lung'', a spus Nagelsmann.

Eric Maxim Choupo-Moting, internaţionalul camerunez fost la PSG, suferă de aceeaşi problemă şi trebuie să aştepte şi el înainte de a relua antrenamentele.

Kimmich a declanşat o controversă majoră în Germania după ce a dezvăluit că nu s-a vaccinat contra noului coronavirus, din cauză că vrea să afle mai multe informaţii despre efectele pe termen lung ale vaccinului.

Jucătorul lui Bayern a petrecut aproape o lună în carantină, mai întâi în calitate de contact al unei persoane infectate şi apoi după ce a contractat el însuşi virusul.

După ce a fost testat negativ, Kimmich plănuia să revină pe teren la meciul de sâmbătă cu Mainz, dar speranţele lui au fost spulberate.

Afla mai multe despre: kimmich 

viewscnt
Articole similare