Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Josip Ilicic pleacă de la Atalanta. Unde ar putea juca starul sloven din stagiunea următoare

Josip Ilicic pleacă de la Atalanta. Unde ar putea juca starul sloven din stagiunea următoare

Serie A

Comentarii

Josip Ilicic va pleca în această vară de la Atalanta.

Dorit de rivalele din Milano, Inter şi AC Milan, Josip Ilicic ar urma să plece în această vară de la gruparea din Bergamo.

Josip Ilicic pleacă de la Atalanta. Milan şi Inter printre destinaţiile posibile

Antrenorul Gian Piero Gasperini ştie deja că nu se va mai baza şi în ezonul viitor pe serviciile fotbalistului în vârstă de 33 de ani, anunţă OneFootball.

După patru sezoane, probabil cele mai bune din cariera sa şi din istoria clubului, slovenul vrea să bifeze o nouă experienţă. Cel mai probabil, Ilicic va ajunge la Milano, fie că este vorba de AC sau de Inter Milano.

Ultimele zvonuri anunţă că şi AS Roma, formaţia lui Mourinho, s-ar fi arătat interesată de serviciile sale, dar mutarea trebuie să fie aprobată de tehnicianul portughez.

Cotat în prezent la 6 milioane de euro, Josip Ilicic are 320 de meciuri în Serie A, 93 de goluri marcate şi 62 de pase decisive. A mai bifat alte 41 de meciuri şi 15 goluri în UEFA Europa League şi 13 meciuri şi 6 goluri în UEFA Champions League. 

Ilicic a început fotbalul la Bonifika, apoi a mai trecut pe la Interblock şi Maribor, înainte de a ajunge în Serie A, la Palermo. După patru sezoane la Fiorentina, Ilicic a mai bifat alte patru în tricoul Atalantei. El este internaţional sloven din 2010, adunând 73 de meciuri pentru naţionala ţării sale şi 13 goluri marcate. În sezonul trecut, Josip Ilicic a fost titular la Atalanta, marcând de şapte ori în cele 38 de meciuri în care a evoluat pentru gruparea antrenată de Gian Piero Gasperini. 

Afla mai multe despre: josip ilicic 

viewscnt
Articole similare