Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Josip Ivancic, salvatorul Chindiei Târgovişte la Mioveni. "Toţi suntem eroi. Ni s-a oferit o ocazie şi am profitat"

Josip Ivancic, salvatorul Chindiei Târgovişte la Mioveni. "Toţi suntem eroi. Ni s-a oferit o ocazie şi am profitat"

Fotbal

Comentarii

Fotbalistul croat Josip Ivancic a marcat pentru Chindia Târgovişte în primul minut de prelungire, la Mioveni, în returul barajului de menţinere/promovare în Liga 1 şi a alungat emoţiile pentru formaţia lui Emil Săndoi.

CS Mioveni începuse meciul foarte bine, deschizând scorul cu 1-0, şi avea şanse foarte bine ca măcar să trimită meciul în prelungiri, dacă nu chiar să întoarcă deficitul din tur, atunci când au cedat la Ploieşti, scor 0-2. Golul lui Ivancic le-a turnat definitiv plumb în ghete jucătorilor lui Claudiu Niculescu, obligaţi din acel moment să marcheze trei goluri, fără să primească vreunul.

"Toţi suntem eroi, pentru că a fost un sezon foarte dificil. Ni s-a oferit această ocazie, de a rămâne în prima ligă, am profitat de ea şi acum trebuie doar să ne gândim la următorul sezon şi să fim o echipă mai bună, să fim mai buni la toate capitolele şi să arătăm că nu am rămas doar cu noroc în prima ligă. (V-a fost frică de faptul că veţi retrograda, atunci când Mioveni a marcat?) Nu ne-a fost frică, dar am avut ceva emoţii şi am fost nevoiţi să rămânem calmi şi inteligenţi, pentru a duce la bun sfârşit acest meci", a declarat Ivancic, la finalul partidei de la Mioveni.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare