Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jovan Markovic şi-a ales partenerul ideal din atac: ”Lângă el aş vrea, dar e în vârstă şi nu ştiu dacă mai apuc, deci rămâne Mbappe”

Jovan Markovic şi-a ales partenerul ideal din atac: ”Lângă el aş vrea, dar e în vârstă şi nu ştiu dacă mai apuc, deci rămâne Mbappe”
Comentarii

Într-un interviu, Jovan Markovic a vorbit despre idolul său, obiectivele pentru noul sezon şi fotbalistul cu care ar dori să joace în atac.

Jovan Markovic este un fotblist ce s-a remarcat încă de de când era junior, dar a cărui carieră a fost afectată de accidentări şi probleme cu greutatea.

Fotbalistul cu origini sârbe a debutat la Universitatea Craiova în sezonul 2016/2017, pe când avea doar 16 ani, însă acesta nu a reuşit să devină titular în Bănie până în actuala stagiune.

Deşi Markovic este în teorie rezerva lui Koljic, forma slabă şi problemele medicale ale bosniacului i-au oferit destule oportunităţi internaţionalului român, iar acesta a reuşit să impresioneze pe alocuri.

Atacantul de 20 de ani era cel mai bun marcator al Universităţii în actuala stagiune pâna ca Andrei Ivan să marcheze patru goluri împotriva lui CS Mioveni şi să depăşească borna de şase reuşită de Markovic.

După debutul la naţională şi rolul mai proeminent în actuala stagiune pentru Craiova, atacantul cu orgini sârbe are obiective ambiţioase. Markovic a declarat că îşi propuen să marcheze cel puţin 15 goluri în actuala stagiune.

Jovan Markovic şi-a ales partenerul ideal din atac

În plus, atacantul de 20 de ani a dezvăluit că Ion Oblemenco este idolul lui şi că ar dori să joace cu Ibra în atac, deşi se poate ”mulţumi” şi cu Mbappe, din pricina vârstei înaintate a suedezului.

”(n.r. despre idolul lui) Ion Oblemenco, pentru că e de la mine din oraş şi a făcut istorie la Craiova.

(n.r. despre faptul că este al doilea cel mai bun marcator al Craiovei în acest sezon) Mă simt foarte bine, mă bucur că mi-am ajutat echipa, sper să marchez cât mai mult şi să stăm cât mai sus in clasament.

Pentru anul acesta mi-am propus minim 15 goluri, sper să ajung acolo sau chiar mai multe.

(n.r. despre fotbalistul cu care ar vrea să joace în atac) Lângă Ibrahimovic, dar e in vărstă şi nu ştiu dacă mai apuc, deci rămâne Mbappe”, a declarat Jovan Markovic.

Afla mai multe despre: jovan markovicuniversitatea craiovazlatan ibrahimovickylian mbappe 

viewscnt
Articole similare