Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jovic a revenit cu goluri la Frankfurt! De ce Zidane este considerat vinovat pentru nereuşitele sârbului la Real Madrid VIDEO

Jovic a revenit cu goluri la Frankfurt! De ce Zidane este considerat vinovat pentru nereuşitele sârbului la Real Madrid VIDEO

Real Madrid

Comentarii

Luka Jovic a marcat două goluri pentru Eintracht Frankfurt. A punctat imediat, la zece minute de la revenirea pe teren, pentru 2-1 cu Schalke 04.

Luka Jovic a marcat la numai zece minute de la intrarea în teren pentru Eintracht Frankfurt. Vezi reuşita mai jos:

Pe finalul meciului cu Schalke, sârbul a mai punctat o dată, pentru 3-1, stabilind scorul final al meciului

Zinedine Zidane este antrenorul care a reuşit imposibilul la Real Madrid. Pare însă clar că francezul nu l-a avut prea tare la suflet pe Jovic, fotbalist cedat acum la Eintracht, după ce ”Los Blancos” au plătit 60 de milioane de euro pentru el.

Cât de vinovat este Zinedine Zidane pentru eşecul lui Jovic la Real Madrid?

Când Real Madrid l-a achiziţionat pe Luka Jovic, cota de piaţă a atacantului sârb a explodat. Vârful de 23 de ani ajunsese să fie evaluat la 60 de milioane de euro şi se anunţa drept una dintre marile promisiuni ale fotbalului european. Între timp, Jovic s-a întos la Eintracht Frankfurt, dar cota sa de piaţă a scăzut dramatic până la 20 de milioane de euro.

32 de meciuri a jucat Jovic la Real Madrid, dar numai 11 dintre ele ca titular. Nu a marcat niciodată din postura de titular şi nu a marcat niciodată un gol care să schimbe cu ceva un meci.

Dincolo de prestaţiile modeste ale atacantului crescut de Steaua Roşie Belgrad, presa din Spania a remarcat ”contribuţia” antrenorului Zinedine Zidane la dezastrul numit Luka Jovic. Atacantul de 60 de milioane de euro a primit într-adevăr foarte puţine şanse să se impună în 11-le de bază al Realului, cunoscută fiind simpatia lui Zidane pentru compatriotul său, Karim Benzema. Iată doar câteva dintre detaliile remarcate de iberici:

  • În ultimele trei luni de competiţie, Marco Asensio (accidentat o bună bucată de vreme) a jucat mai multe minute (1.112 minute) decât Luka Jovic de când sârbul a ajuns la Real Madrid în vara lui 2019! Asensio nu doar că nu a impresionat, dar este considerat o reală dezamăgire după revenirea pe gazon.
  • Luka Jovic a fost titular în 11 meciuri, dar în niciunul dintre ele nu a sărit de 65 de minute efective de joc.
  • De numai trei ori a fost sârbul titular la rând, şi mereu a fost înlocuit cel târziu în minutul 70.
  • 1.016 minute a bifat într-un an şi jumătate. Din cele 74 de meciuri disputate de Real Madrid în această perioadă, Jovic a fost titular în numai 11 dintre ele.
  • Luka Jovic a marcat de două ori pentru Real Madrid. Cum a fost el premiat de Zidane? După primul gol la Real Madrid, a jucat în total 7 minute în următoarele 6 meciuri! După al doilea gol la Real Madrid, a jucat în totat 6 minute în următoarele 15 meciuri!
  • În ultimele 15 meciuri la Real Madrid, atacantul sârb a bifat doar 7 minute

Fără doar şi poate că Luka Jovic nu a confirmat deloc în această perioadă de un an şi jumătate de când a fost transferat pe Santiago Bernabeu, dar pare cumva clar că Zinedine Zidane nu a insistat deloc pentru investiţia de 60 de milioane de euro într-unul dintre cei mai promiţători tineri atacanţi ai lumii în 2019.

Afla mai multe despre: luka joviczidane 

viewscnt
Articole similare