Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juan Camara e la Craiova! Cum decurg negocierile cu oltenii: „Avem o mică problemă”

Juan Camara e la Craiova! Cum decurg negocierile cu oltenii: „Avem o mică problemă”

Superliga

Comentarii

Juan Camara (26 de ani) e ca şi jucătorul Universităţii Craiova. Marcel Popescu, managerul general al „leilor”, a mărturisit că mijlocaşul se află în Craiova şi îşi negociază transferul în aceste ore.

Negocierile cu Juan Camara sunt ok. Există un acord de la Jagiellonia, există şi acordul jucătorului. Mai rămâne o problemă mai micuţă, dar care e obligatoriu de rezolvat. Nu aş vrea să mă pronunţ. Sper să se rezolve în timp util, până la închiderea perioadei de transferuri. Avem nevoie de acordul lui Dinamo pentru a fi în deplină legalitate. Problema e aproape închisă, dar trebuie să stăm liniştiţi. Mai e timp până luni seară”, a declarat Marcel Popescu la Pro X.

Camara a ajuns la Dinamo în luna septembrie, sub formă de împrumut de la Jagiellonia. În Liga 1, spaniolul a bifat 12 meciuri, reuşind să marcheze două goluri şi să ofere două pase decisive.

  • 16 meciuri a jucat Juan Camara pentru Dinamo. A marcat de două ori
  • 600.000 de euro este cota lui Camara, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

CE A SPUS NOUL ANTRENOR DESPRE TRANSFERURILE LA CRAIOVA

Ce am observat, încă din prima clipă, este că echipa are deja mulţi jucători talentaţi. Nu sunt adeptul schimbării foarte mult. Nu sunt adeptul schimbării frecvent al antrenorilor şi, de asemenea, nu sunt nici a jucătorilor. Nu cred că e bine să schimbi mereu. Este material bun aici la Craiova. Acolo unde trebuie să umblăm, dacă vrem, să ajungem la vârf este din punct de vedere mental. La mentalitate trebuie să lucrăm, trebuie să avem o minte puternică. Am experienţă în zona asta. Trebuie să facem o echipă puternică, ei să mă ajute pe mine, iar eu pe ei. Nu e uşor să ajungi în vârf!”, a mărturisit la conferinţa de presă, Ouzounidis.

Craiova este pe locul 3 în clasament, cu 43 de puncte. Liderul clasamentului este FCSB, cu 48 de puncte.

Afla mai multe despre: juan camara 

viewscnt
Articole similare