Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juan Camara nu scapă de Dinamo! Reproşuri dure la adresa mijlocaşului: „N-are caracter”

Juan Camara nu scapă de Dinamo! Reproşuri dure la adresa mijlocaşului: „N-are caracter”

Superliga

Comentarii

Juan Camara (27 de ani) a semnat cu Universitatea Craiova, după ce s-a despărţit de Dinamo.

Oficialii lui Dinamo au fost nemulţumiţi de faptul că mijlocaşul nu s-a prezentat la reunirea lotului din „Ştefan cel Mare”. Mario Nicolae, managerul „câinilor”, a mărturisit că i-a propus un nou contract jucătorului, dar acesta a refuzat fiind tentat de oferta oltenilor. 

Când a fost nevoie să îşi arate dragostea faţă de club, procentul de jucători a fost foarte mic. De exemplu, eu am vrut ca Juan Camara să rămână la Dinamo, am discutat personal cu el. I-am oferit un contract foarte bun, dar nu l-a interesat! În momentul de faţă, cei care au rămas în lot au caracter, au dat dovadă de ataşament. Jucătorii aduşi acum au venit pe salarii foarte mici şi foarte bune pentru club. Au înţeles situaţia în care e Dinamo şi vor să pună umărul ca să salveze clubul de la faliment”, a spus Mario Nicolae la Look Sport. 

Camara a ajuns la Dinamo în luna septembrie, sub formă de împrumut de la Jagiellonia. În Liga 1, spaniolul a bifat 12 meciuri, reuşind să marcheze două goluri şi să ofere două pase decisive. Juan Camara a semnat un contract până în vară cu Universitatea Craiova, cu opţiune de prelungire până în 2024. Mijlocaşul spaniol ar putea debuta la echipa antrenată de Marinos Ouzounidis vineri, de la 20:30, când Universitatea Craiova va juca împotriva Chindiei Târgovişte, în direct la TV Telekom Sport şi telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: juan camaradinamouniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare