Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juan Carlos Osorio a explicat succesul obţinut în faţa Germaniei: "Am jucat cu dragoste de fotbal, nu cu teamă că vom pierde"

Juan Carlos Osorio a explicat succesul obţinut în faţa Germaniei: "Am jucat cu dragoste de fotbal, nu cu teamă că vom pierde"

Cupa Mondială

Comentarii

Campioana mondială en titre Germania a fost învinsă, duminică, pe pe Stadionul Lujniki din Moscova, de Mexic, cu scorul de 1-0 (1-0), în etapa I a Grupei F a turneului final al CM.

 "Am avut un plan, lucrăm de şase luni. Din cauza accidentărilor, a trebuit să schimbăm câţiva jucători, dar ne-am ţinut de planul nostru de joc. În prima repriză, ne-am plasat bine în defensivă şi am contraatcat rapid. Cu tot respecul pe care-l port pentru marea echipă a Germaniei, am fost superiori în prima repriză.

Mijlocaşii şi fundaşii au muncit mult, am stat bine pe teren. Cei experimentaţi i-au mobilizat pe cei tineri, am jucat din dragoste pentru fotbal, fără teamă că vom pierde. Trebuie să sărbătorim această victorie şi să continuăm. Îmi felicit jucătorii, toată echipa a funcţionat bine. Dacă am devenit favoriţi? Haha, am făcut un meci mare, dar e primul meci. Suedia este de asemenea un adversar foarte dificil pentru noi", a declarat Osorio, potrivit AFP.

 În minutul 35, Lozano a finalizat o acţiune de contraatac din trei pase a mexicanilor. El a marcat după ce l-a driblat în careu pe Ozil, venit să acopere apărarea şi după ce a primit o pasa de la "Chicharito" Hernandez.

Afla mai multe despre: osoriomexicgermaniaspecialmomentcampionatul mondial 

viewscnt
Articole similare