Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Jucaţi pentru Cristina!" VIDEO | Mesajul lui Ambros Martin după calificarea României în semifinale. Vedeta tricolorelor, out minim 6 luni

"Jucaţi pentru Cristina!" VIDEO | Mesajul lui Ambros Martin după calificarea României în semifinale. Vedeta tricolorelor, out minim 6 luni

Handbal

Comentarii

România va întâlni Rusia în semifinalele Campionatului European de Handbal feminin, după ce a încheiat pe locul doi Grupa Principala 2 a turneului din Franţa.

Tricolorele au pierdut confruntarea cu Ungaria (29-31), însă chiar şi aşa au obţinut calificarea după realizarea unui clasament în trei cu Norvegia şi Ungaria, formaţii care obţinuseră tot 6 puncte. Primul loc a fost obţinut de Olanda, care va întâlni Franţa în cealaltă semifinală.

Bucuria felelor lui Martin Ambros nu a putut fi însă deplină, în condiţiile în care Cristina Neagu s-a accidentat grav în finalul confruntării cu Ungaria şi a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate de la genunchiul drept, în urma căreia va fi nevoită să stea pe bară cel puţin şase luni.

La final, selecţionerul României le-a transmis jucătoarelor sale să evolueze în partidele rămase de jucat şi cu gândul la Cristina Neagu.

"Nu mai contează cine a câştigat sau cine a pierdut meciul, ci doar situaţia prin care trece Cristina. Încă nu ştim despre ce este vorba dar la prima vedere arată foarte rău iar momentul accidentării nu a afectat doar rezultatul partidei, ci şi moralul jucătoarelor.

Trebuie să fim mândri de echipa naţională, de jucătoare, pentru că astăzi am muncit din greu pentru a câştiga, pentru a obţine calificarea în semifinale dar uneori handbalul te taxează.  Dacă ratezi mai multe ocazii, atunci situaţia ta devine mai grea.

Întrebarea mea este de ce am jucat şi ieri, şi azi. Am încercat să ne recuperăm cât mai mult cu putinţă dar ştim cu toţii cât de dificile sunt aceste meciuri şi cred că nu este plăcut pentru nimeni, dar mai ales pentru jucătoare pentru că s-a ajuns aici.

Că şi dacă pierdem la două goluri aem şansa de a juca semifinale, să joace cu atenţie pentru că nu mai contează dacă pierdem la unul sau la două goluri diferenţă dar dacă ele vor mai marca atunci va fi o misiune imposibilă pentru noi.

Trebuie să luptăm pentru noi, pentru Cristina aşa că suntem motivaţi iar motivaţia nu poate deveni o scuză pentru că am ajuns în semifinale!

Rusia va fi un adversar greu, aţi văzut cum a evoluat în ultimele meciuri dar nu mai contează numele. Suntem în semifinale iar cu Rusia vom avea un meci greu"
, a declarat Ambros Martin după înfrângerea cu Ungaria.

 

Afla mai multe despre: cristina neaguambros martinrusiaaccidentareungaria 

viewscnt
Articole similare