Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătoarea de 39 de ani din lotul Elveţiei a analizat jocul Simonei Halep. Ce sfaturi i-a dat liderului mondial: "A avut câteva înfrângeri dureroase"

Jucătoarea de 39 de ani din lotul Elveţiei a analizat jocul Simonei Halep. Ce sfaturi i-a dat liderului mondial: "A avut câteva înfrângeri dureroase"

Tenis

Comentarii

La 39 de ani, Patty Schnyder este marea surpriză din echipa Elveţiei care va înfrunta în weekend România. Convocarea a venit la şapte ani de la ultima sa prezenţă în Cupa Federaţiei.

"A fost o surpriză mare şi pentru mine. Câteodată pare nerealist, dar este un sentiment foarte plăcut să cunoşti echipa, să petreci timpul cu ele şi să joci tenis de calitate. Când am devenit comentator, am putut simţi din nou atmosfera, spiritul echipei şi este plăcut să faci parte din nou din echipă. Din punct de vedere fizic, mă simt bine. Nu se poate compara cu forma pe care o aveam în urmă cu 15 ani, dar cred că astăzi am intrat mai bine. Chiar m-am descurcat foarte bine în timpul schimburilor, am simţit bine mingea, acesta este un lucru pozitiv"a declarat Patty Schnyder.

În 1994 şi-a făcut Schnyer debutul în circuitul feminin, când Simona Halep avea doar trei ani. Fost număr 7 mondial, elveţianca a ajuns acum pe locul 149. Simona e lider.

"Am avut o scurtă discuţie cu Simona, ne-am salutat, am întebat-o ce mai face. E plăcut să te întâlneşti din nou cu ea, chiar dacă ne-am văzut pentru puţin timp şi la micul dejun. Ştiu că toată România aşteaptă să câştige primul ei Grand Slam, dar ea pare să se bucure de viaţă. Este deja numărul 1 mondial de ceva timp şi cred că va reuşi să câştige un asemenea turneu. Sper să o facă, pentru că de mult timp încearcă acest lucru şi a avut câteva înfrângeri dureroase, câteva meciuri foarte apropiate. Deci eu cred că va reuşi să câştige" , a continuat Patty Schnyder.

Toate meciurile întâlnirii din Fed Cup dintre România şi Elveţia vor fi sâmbătă şi duminică, în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fed cupelvetiaromaniasimona halepschnyder 

viewscnt
Articole similare