Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătoarea pe care Simona Halep o consideră favorită la Roma: "Are o şansă mare, în opinia mea". Ce spune despre Roland Garros

Jucătoarea pe care Simona Halep o consideră favorită la Roma: "Are o şansă mare, în opinia mea". Ce spune despre Roland Garros

Tenis

Comentarii

Simona Halep, eliminată încă din turul al doilea al turneului de la Roma, crede că olandeza Kiki Bertens este favorită să se impună şi la Foro Italico, după ce săptămâna trecută a cucerit titlul la Madrid, chiar în faţa româncei.

"Am tot spus în ultimele luni că tenisul este foarte deschis acum, partea superioară a tablului este deschisă şi orice se poate întâmpla. Kiki Bertens poate câştiga... Kiki Bertens are o şansă mare în opinia mea, Sloane Stevens la fel... multe jucătoare au o evoluţie bună pe zgură, aşa că vom vedea. Şi eu sunt foarte curioasă", a declarat Simona Halep.

A doua jucătoare a lumii îşi îndreaptă acum atenţia asupra Openului Franţei, pe care îl va aborda din postura de deţinătoare a trofeului.

"Nu pot să am anumite aşteptări, pentru că să fiu nevoită să îmi apăr trofeul la un turneu de Grand Slam este o premieră pentru mine. Este ceva nou, voi încerca să fiu relaxată, să mă bucur de turneu şi să încerc să câştig nişte meciuri. Nimic mai mult", a adăugat Halep.

Simona Halep, eliminată în turul al doilea al turneului de la Roma

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 3, a fost învinsă, joi, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-3, de jucătoarea cehă Marketa Vondrousova, locul 44 WTA, în turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Halep, finalista ultimelor două ediţii, a fost "răpusă" de probleme musculare şi de scurtele adversarei, fiind în pericol să piardă locul 2 WTA, înainte de Roland Garros.

În faza următoare, Vondousova va evolua, tot joi, cu rusoaica Daria Kasatkina (Rusia), locul 21 WTA.

Simona Halep, care a va primi 15.330 de euro după acest turneu, a jucat finala la ultimele două ediţii ale competiţiei de la Roma, pierzând de fiecare dată în faţa Elinei Svitolina din Ucraina.

Afla mai multe despre: halep 

viewscnt
Articole similare