Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătoarele CSM-ului sunt dezamăgite de înfrângerea din Liga Campionilor: ”A fost o săptămâna încărcată”

Jucătoarele CSM-ului sunt dezamăgite de înfrângerea din Liga Campionilor: ”A fost o săptămâna încărcată”

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a fost învinsă categoric de Rostov-Don, scor 27-30, în runda secundă a grupei A din Liga Campionilor la handbal feminin.

”A fost o săptămână încărcată. Am încercat să punem tactica la punct într-un timp foarte scurt, dar din păcate nu am reuşit să punem astăzi în teren tot ceea ce am făcut la antrenamente. Cred că diferenţa s-a făcut în fazele unu contra unu.

Ritmul este foarte ridicat în comparaţie cu Liga Naţională. Sunt foarte bucuroasă că mă aflu aici, acum. Sper să fiu un plus pentru CSM şi să ajut cât pot de mult echipa. Vestiarul este super ok, fetele sunt foarte unite. Nu înţeleg ceea ce s-a întâmplat astăzi aici.” a explicat Alexandra Dindiligan.

”Se vede că joacă handbal la un nivel foarte mare. Sper ca în viitor să pot să prind mai multe meciuri. Mama (n.r. Simona Gogîrla) imi dă sfaturi şi mă ajuta sa trec peste orice. Mă simt foarte bine la CSM, depinde doar de noi. Handbalul insemană şi să te bucuri de fiecare moment”, a declarat la finalul partidei Alicia Gogîrla. 

CSM Bucureşti nu a strâns niciun punct după primele două runde, iar misiunea pare dificilă în continuare. Urmează o deplasare la Podravka, apoi un meci pe teren propriu cu Borussia Dortmund.

Cum explică Adrian Vasile înfrângerea cu Rostov Don + Sfat important pentru Neagu: ”Trebuie să înceteze, nu îi face bine”

Afla mai multe despre: csm bucurestirostov donliga campionilor 

viewscnt
Articole similare