Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucător de 70.000.000€ euro pentru Mircea Lucescu! Cum încearcă turcii să îl atragă pe "Il Luce"

Jucător de 70.000.000€ euro pentru Mircea Lucescu! Cum încearcă turcii să îl atragă pe "Il Luce" galerie foto
Comentarii

La 74 de ani, Mircea Lucescu este în continuare un antrenor dorit, mai ales în Turcia, chiar dacă "Il Luce" nu a avut mari reuşite pe banca naţionalei din acea ţară. Fenerbahce, una dintre echipele interesante recent de Lucescu, pregăteşte o lovitură pe piaţa transferurilor.

Mircea Lucescu are în continuare o cotă foarte bună, deşi rezultatele de la naţionala Turciei n-au fost excelente. Însă antrenorul în vârstă de 74 de ani este în continuare liber de contract. Recent, Mircea Lucescu a negociat cu Fenerbahce şi cu Beşiktaş, dar le-a refuzat pe amândoua. Ioan Andone a dezvăluit că a vorbit cu Mircea Lucescu despre acest subiect şi spune că n-a fost mulţumit de condiţiile pe care turcii urmau să i le pună la dispoziţie, deşi pretenţiilor lor erau importante: "A analizat tot ce se întâmplă acolo, pentru că e normal, are atâta minte, ştie cât e bugetul, lui i se cere campionatul din prima. Nu că stai, că mai vedem", a declarat la acea vreme manager-ul general de la FC Voluntari. 

Lucrurile par că s-au schimbat, cel puţin la una dintre echipele care l-au dorit pe Lucescu în urmă cu doar câteva luni. Fenerbahce este gata să dea o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor şi potrivit presei din Turcia, Mesut Ozil (30 de ani) va ajunge din ianuarie la Istanbul. Starul lui Arsenal caută să îşi vândă casa în valoare de 10 milioane de euro pe care o deţine în Londra şi este pregătit să o părăsească pe Arsenal după şase ani pe Emirates. 

După un sezon mai dificil, gruparea "galben-albastră" vrea un nou titlu în Turcia, iar în vară şi-a întărit lotul prin aducerile unor jucător precum Adil Rami, Luiz Gustavo sau Max Cruse. 

În septembrie 2013, Arsenal plătea celor de la Real Madrid 47 de milioane de euro pentru Ozil. În total, sumele de transfer plătite pentru mijlocaşul turc însumează 70 de milioane de euro. Despre plecarea lui de la "tunari" se vorbeşte deja de ceva timp, iar campionatul Turciei pare să fie cel preferat de jucător. În acest sezon el a îmbrăcat de doar două ori tricoul lui Arsenal, o dată în Premier League şi o dată în Cupa Ligii Angliei. 

MIRCEA LUCESCU, DORIT LA RAPID ŞI FCSB 

În afară cele două echipe din Turcia, Beşiktaş, pe care Lucescu a mai antrenat-o în trecut şi Fenerbahce, Lucescu a mai fost dorit şi la FCSB şi Rapid. 

În vremea mandatului lui Vergil Andronache, Mircea Lucescu a intrat în vestiarul celor de la FCSB la meciul tur din preliminariile UEFA Europa League, cu Mlada Boleslav şi le-a dat indicaţii jucătorilor. La acea vreme s-a zvonit că Becali l-a dorit pe Lucescu la FCSB, însă nimic nu s-a concretizat. 

Totodată, el este dorit la Rapid de primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, care nu a negat că a avut discuţii cu "Il Luce". 

Afla mai multe despre: mircea lucescufenerbahce 

viewscnt
Articole similare