Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucător descalificat după ce a câştigat primul meci din turneul de calificare la Australian Open. Ulterior a ieşit pozitiv la coronavirus

Jucător descalificat după ce a câştigat primul meci din turneul de calificare la Australian Open. Ulterior a ieşit pozitiv la coronavirus

Sporturi

Comentarii

"Din păcate am fost depistat pozitiv şi nu voi putea continua acest turneu. Voi sta în izolare. S-a terminat Australian Open dar viaţa continuă"

Tot mai mari probleme de organizare în turneul de calificare pentru Australian Open competiţia masculină. După ce Denis Kudla a anunţat că are coronavirus şi a fost descalificat în timpul meciului pe care îl juca cu Elliot Benchetrit, acum este rândul unui alt jucător să fie descalificat din acelaşi motiv.

Italianul Francisco Cerundelo în vârstă de 22 de ani a aflat că are coronavirus după o victorie clară în primul tur în faţa lui Garcia Lopez, fost jucător de top 30 ATP. Cernudelo era unul dintre favoriţii la calificare după rezultatele excelente de anul trecut.

"Din păcate am fost depistat pozitiv şi nu voi putea continua acest turneu. Voi sta în izolare. S-a terminat Australian Open dar viaţa continuă" a spus italianul. De această situaţie profită spaniolul Mario Viella Martinez care va accede direct în ultimul tur al calificărilor fără a mai jucat turul 2.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: australian open 

viewscnt
Articole similare