Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucător din naţionala de tineret a României, bătut în plină stradă de un grup format din 10-12 persoane

Jucător din naţionala de tineret a României, bătut în plină stradă de un grup format din 10-12 persoane

Fotbal

Comentarii

Mihai Constantinescu a fost convocat pentru amicalul naţionale de tineret a României cu Serbia din luna martie a acestui an.

Titular în Liga 2 la Petrolul Ploieşti şi convocat în premieră la naţionala de juniori a României, Mihai Constantinescu, a fost victima unui atac brutal în cartierul 9 Mai din Ploieşti la data de 20 februarie.

Conform celor de la ziare.com, jucătorul se plimba împreună cu alţi doi colegi de echipă pe stăzile oraşului Ploieşti, când au fost loviţi din senin în zona feţei de un grup de 10-12 persoane, undeva în jurul orei 19:00. Lovit destul de rău şi plin de sânge, Constantinescu a sunat imediat la 112. Ajuns la spital, acestuia i-au fost aplicate 4 copci, după care a fost spitalizat. Jucătorul a depus deja o plângere la poliţie.

"L-au atacat în spate la Profi, acolo în cartier, 10-12 inşi. L-au luat pe nepregătite. I-au spart arcada. Nu i-au luat nimic din buzunar, cel putin aşa zice copilul. Am înţeles că poliţia a reţinut doi inşi. Erau camere de luat vederi pe acolo. Bine că nu a fost mai grav, eu m-am gândit la ce e mai rău. I-au dat nişte palme, după care a venit unul din spate şi i-a dat un pumn şi i-a spart arcada. Am toate documentele. Copilul nu-i cunoaşte, nu i-a mai văzut niciodată. Am înţeles că erau tineri, dar erau 10-12, era grup organizat. Să nu fie puşi de cineva. Ceilalţi colegi care erau cu el nu au luat bătaie deloc, numai el a luat. Ei au fugit. Acum se fac cercetari. Ori au fost trimişi de cineva, nu stiu ce să zic. Bine că nu s-a întâmplat ceva mai grav. A fost un grup organizat. A fost treabă de jumătate de oră. S-a întâmplat rapid. A ieşit din curte de aici şi s-a întâmplat într-o jumătate de oră. Era un grup organizat.", a spus tatăl jucătorului, Gabi Constantinescu, pentru ziare.com.

Mihai Constantinescu a fost convocat pentru amicalul naţionale de tineret a României cu Serbia din luna martie a acestui an.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: nationala romaniei 

viewscnt
Articole similare