Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Jucătorii au fost principalul motiv pentru care am venit la CFR!” Edward Iordănescu, fericit după victoria cu Dinamo: ”Avem de recuperat puncte”

”Jucătorii au fost principalul motiv pentru care am venit la CFR!” Edward Iordănescu, fericit după victoria cu Dinamo: ”Avem de recuperat puncte”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I.

Debeljuh şi Păun din penalty au marcat golurile victoriei clujene. Penaltiul a fost acordat pentru o intervenţie a lui Puljic la Debeljuh. Pe final, în minutul 90+3, de la gazde a fost eliminat Bejan, el primind al doilea cartonaş galben.

”Sunt trei victorii, toate cu două goluri diferenţă, toate fără gol primit. Ne bucură punctele, cred că nimeni nu poate să conteste victoria după maniera jocului. Ieşim foarte bine din această perioadă, mă bucură şi sper ca şi la ultimul joc să ne găsim energia, motivaţia, concentrarea şi să producem  din nou un rezultat pozitiv. Avem jucători valoroşi. Nu întâmplător aceşti băieţi au făcut performanţă şi internă şi internaţională. A fost motivul principal pentru care şi eu am acceptat propunerea, crezând foarte tare în acest grup. Avem de recuperat în continuare puncte, pentru că avem şi FCSB şi Craiova în faţă cu diferenţă semnificativă” a spus Edward Iordănescu, la finalul meciului.

În ciuda rezultatelor bune de când a revenit la Cluj, antrenorul CFR-ului a subliniat că echipa are în continuare nevoie de îmbunătăţiri la nivel de joc: ”Sunt multe lucruri bune şi foarte bune pe care vreau să le consolidez, pe care şe-am moştenit, e o muncă făcută, dar sunt şi lucruri pe care vreau să le îmbunătăţim şi unele să le şi schimbăm, să jucăm un fotbal şi mai pozitiv, cu mai mult construcţie, cu mai multă posesie şi cu mai multă eficienţă” a mai adăugat tehnicianul formaţiei campioane.

Dinamo - CFR Cluj 0-2, în Liga 1

În direct la Telekom Sport 1, CFR Cluj a învins, joi seară, în deplasare, Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I.

Dinamo: Mejias – Sorescu, Puljic (Bejan ’46), R. Grigore, A. Radu – Anton (Achim ’88), Răuţă – Camara (Bani ’88), Măgureanu (Garcia ‘7, Gueye ‘35), Fabbrini – Nemec. Antrenor: Ionel Gane.

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Burcă, Vinicius, Camora – Itu (Costache ’83), Soares (Djokovic ’59), Păun (Hoban ’83) – Carnat (Deac ’59), Debeljuh, Pereira (Chipciu ’77). Antrenor: Edward Iordănescu.

Afla mai multe despre: edward iordănescu 

viewscnt
Articole similare