Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii au răspuns. Cine e mai tare: Messi sau Neymar? Super amicalul Argentina - Brazilia e LIVE pe Telekom Sport 1 şi pe www.telekomsport.ro, marţi, de la 21:00

Jucătorii au răspuns. Cine e mai tare: Messi sau Neymar? Super amicalul Argentina - Brazilia e LIVE pe Telekom Sport 1 şi pe www.telekomsport.ro, marţi, de la 21:00
Comentarii

Marţi e ziua cea mare. Se va scrie un nou capitol al uneia dintre marile rivalităţi mondiale. La Jeddah se joacă Argentina - Brazilia, meciul cu numărul 104. Partida e LIVE pe Telekom Sport 1 şi www.telekomsport.ro, de la 21:00.

De o săptămână naţionalele Argentinei şi Braziliei sunt în Arabia Saudită. Selecao a jucat vineri, la Riyadh cu saudiţii şi i-a învins cu 2-0, iar argentienii au câştigat cu 4-0 în faţa naţionalei din Irac cu o zi mai devreme, tot la Riyadh. Cele două naţionale s-au mutat acum la Jeddah, pentru meciul direct de marţi. Va fi primul meci tare pe care cele două îl joacă după parcursurile dezamăgitoare avute la Cupa Mondială din Rusia.

"Ambii sunt jucători extraordinari, şi Messi şi Neymar, iar ceea ce reuşesc ei cu echipele lor este de un alt nivel. Cu siguranţă, noi ne bazăm pe Neymar şi sperăm că marţi să fie cel care ne va ajuta să câştigăm", a declarat brazilianul Danilo înaintea confruntării de la Jeddah.

Argentineinilor le lipsesc jucători de bază. Printre ei, Messi, Higuain şi Aguero, dar îl vor avea pe Dybala care a strălucit în amicalul de joi. Pe brazilieni nu-i interesează pe cine au în faţă, câtă vreme au ocazia să-şi întâlnească marea rivală.



"Nu vom vedea decât tricouri argentinene în faţa ochilor! Argentina e o ţară care nu e obişnuită decât să-şi dorească să câştige, mai ales în faţa Braziliei, şi de obicei reuşeşte să joace extrodinar", a mai declarat Danilo de la Manchester City.

Pentru brazilieni ar fi ocazia perfectă să egaleze situaţia la confruntările directe. Din 103 meciuri, argentinienii au câştigat 39, iar brazilienii 38.

Afla mai multe despre: messineymarargentinabrazilialive,  

viewscnt
Articole similare