Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii care au dezamăgit în 2019! Lista este plină cu fotbalişti de la Barcelona şi Real. Cota lor a scăzut dramatic

Jucătorii care au dezamăgit în 2019! Lista este plină cu fotbalişti de la Barcelona şi Real. Cota lor a scăzut dramaticgalerie foto
Comentarii

Transfermarkt.com, site specializat în cote de piaţă şi transferuri, a publicat un top 10 al fotbaliştilor care au avut cea mai mare scădere din punct de vedere al cotei, în acest an. În mod surprinzător, lista este plină de jucători de la Real Madrid şi Barcelona.

În vârful topului este plasat Coutinho, fotbalist împrumutat de Barcelona la Bayern Munchen, a cărui cotă a scăzut cu nu mai puţin de 70 de milioane de euro. Brazilianul a ajuns să valoreze acum 70 de milioane, după ce în urmă cu un an era apreciat la 140 de milioane. 

Podiumul este completat de jucători de la Real Madrid şi Barcelona, anume Marcelo şi Ivan Rakitic. În cazul ambilor fotbalişti este vorba mai degrabă de vârsta înaintată, nu neapărat de forma sportivă. 

În schimb, jucătorii care au dezamăgit pe teren sunt Bale (-40 de milioane), Lemar (-30 de milioane), Umtiti (-30 de milioane) şi Nabil Fekir (-30 de milioane). 

Afla mai multe despre: coutinhobalereal madridbarcelona 

viewscnt
Articole similare