Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii care l-au dat pe spate pe Gică Hagi: „Era Dumnezeu pe pământ”

Jucătorii care l-au dat pe spate pe Gică Hagi: „Era Dumnezeu pe pământ”

Superliga

Comentarii

Gică Hagi (56 de ani) a întâlnit pe parcursul carierii nume grele din fotbalul mondial.

Regele, aşa cum este poreclit Hagi, a vorbit despre jucătorii care au reuşit să îl pună în dificultate pe vremea când evolua ca fotbalist.

 „Maradona a fost un Dumnezeu pe pământ. Avea o tehnică în regim de viteză cu mingea la picior incredibilă. Era un lider şi a fost un câştigător. Ca jucător avea bucuria de a juca fotbal, de a găsi mingea şi de a merge după ea.

Maldini era incredibil, nu puteam să trec de el. Era atât de bun, atât de puternic, tehnic, înalt şi frumos. Pentru mine a fost fundaşul cel mai complet. Era incredibil. Dreapta, stânga, juca orice. Era perfecţiunea!

Eu sunt fan Olanda din '74. Rensenbrink, Rep, Haan, Krol, Neeskens... Ce jucători erau înainte", a spus Hagi, pentru GSP.ro.

  • 125 de meciuri şi 35 de goluri are Hagi în tricoul naţionalei României. Deţine recordul de reuşite sub tricolor, la egalitate cu Adrian Mutu.

În prezent, Gică este patronul Academiei FC Viitorul. Farul, Sportul Studenţesc, Steaua, Real Madrid, Brescia, FC Barcelona şi Galatasaray sunt echipele la care a jucat fostul mare fotbalist. 

Afla mai multe despre: gica hagifc viitorul 

viewscnt
Articole similare