Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii CFR-ului au luat şi Supercupa, dar nu se opresc: "Vrem al patrulea titlu consecutiv". Ce a spus Camora de tinerii FCSB-ului

Jucătorii CFR-ului au luat şi Supercupa, dar nu se opresc: "Vrem al patrulea titlu consecutiv". Ce a spus Camora de tinerii FCSB-ului

Superliga

Comentarii

CFR Cluj continuă să facă legea în fotbalul românesc. După cele trei titluri consecutive cucerite în Liga I, ardelenii s-au impus cu 4-1 în faţa FCSB-ului şi şi-au trecut în palmares a patra Supercupă din istorie.

"Eu zic că echipa a meritat acest trofeu, au avut mai multe ocazii, dar din păcate noi am ratat mult în această seară. Cred că pe teren numai noi am avut ocazii.

(n.r. despre FCSB) Copii, dar cu valoare. Dar e important că noi am vrut să luăm trofeul şi trofeul merge cu noi. Dacă sunt copii sau nu, important pentru noi era trofeul. Şi îl luăm cu noi. Trei ani la rând am luat campionatul, îl vrem şi pe al patrulea, cine e la CFR ştie că aici toată lumea vrea să câştige un trofeu şi trebuie să avem această foame în continuare" , a spus Mario Camora.

"Mă bucur că suntem câştigătorii acestei Supercupe şi e normal să mă bucur de acest trofeu, să facem poze, pentru că ne plac trofeele, în ultimii ani am câştigat foarte multe trofee. Am avut foarte multe ocazii şi în prima repriză şi în a doua, mingea nu a vrut să intre. Cel mai important e că am câştigat, nu contează că am câştigat la penalty. Cupa e la noi şi e cel mai important.

De când am venit eu, din 2008, atunci s-a câştigat primul titlu şi de atunci am câştigat cele mai multe trofee din România. Ne dorim să câştigăm în continuare, pentru că ce este mai frumos să te bucuri după un trofeu câştigat?" , a declarat Adrian Păun.

Supercupa României: CFR Cluj - FCSB 0-0 (4-1)

CFR Cluj a câştigat Supercupa României pentru a patra oară după executarea loviturilor de departajare. Clujenii au învins-o, joi, la Ploieşti, cu 4-1, pe FCSB. După 90 de minute, scorul a fost egal, 0-0, şi nu s-au jucat prelungiri. Conform ROAF, dacă la finalul celor 90 de minute scorul este egal, se trece direct la executarea loviturilor de departajare.

Au marcat de la 11 metri: Rondon, Păun, Chipciu, Camora / Radunovici.

Au ratat: Perianu (bară), Şut (balon apărat).

Au evoluat următoarele echipe:

CFR Cluj: Arlauskis – Manea (Ciobotariu '72), Ben Youssef, Burcă, Camora – William Soares (Sigurjonsson '83), Hoban, Gâdea (Rondon '8) – Deac, Debeljuh (Păun '72), Costache (Chipciu '72). Antrenor Edward Iordănescu;

FCSB: Vlad – Ov. Popescu, Nedelcu, Haruţ, Panţîru – Moruţan (Şut '46), Oaidă (Creţu '46), Simion – Vână (Radunovici '46), Fl. Tănase (Istrate '46), Oct. Popescu (Perianu '46). Antrenor Anton Petrea.

Meciul le-a pus faţă în faţă pe câştigătoarea campionatului 2019/2020, CFR Cluj, şi pe câştigătoarei Cupei României, FCSB. Partida ar fi trebuit să se dispute anul trecut, dar a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare