Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii Concordiei Chiajna, reacţii dure faţă de Gică Hagi: ”E urât să faci circ / Am rămas şocat când l-am văzut cum face”

Jucătorii Concordiei Chiajna, reacţii dure faţă de Gică Hagi: ”E urât să faci circ / Am rămas şocat când l-am văzut cum face”

Superliga

Comentarii

Andrei Marc a explicat faza la care Viitorul a cerut penalty şi Gică Hagi a fost eliminat. Fundaşul Chiajnei recunoaşte că a atins mingea cu mâna, dar spune că a fost lovit din scurt şi avea braţul pe lângă corp. Chiajna - Viitorul s-a terminat 1-1.

Andrei Marc a fost în centrul atenţiei la meciul cu Viitorul. Fundaşul Chiajnei a reuşit un super gol, în minutul 31, dar apoi a fost implicat într-o fază controversată. În minutul 38, mingea a ricoşat în braţul său, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. Hagi a cerut însă penalty şi a fost trimis în tribune pentru proteste.

Andrei Marc spune că a atins mingea cu mâna, dar avea braţul pe lângă corp şi nu se putea să se dea penalty. În schimb, îi critică pe cei de la Viitorul pentru faptul că a făcut scandal:

”Este al doilea meci în care primim gol pe final. Anul trecut nici nu mai ţin minte câte meciuri. Şi cu Sepsi, şi cu Gaz Metan. Cineva ne vrea răul. Nu este o scuză, trebuie să muncim mai mult şi să înscriem un gol ca să fim liniştiţi. Mingea a venit din Caparco în picior, apoi în antebraţ, însa era o distanţă de 10 cm şi mână era lângă corp. Am dat-o către propria poartă, nu am dat-o în avantaj cu mâna. Cei de la Viitorul au încercat să pună presiune pe arbitri, pe tactica lor. Mie mi se pare urât să se facă circ la meciuri”, a declarat Andrei Marc.

Caparco, portarul Chiajnei, l-a criticat şi el pe Gică Hagi pentru modul în care a protestat la presupusul henţ făcut de Andrei Marc: ”Eu, sincer, am rămas şocat când văd că aici, la noi, la Chiajna a început să facă aşa, dar se ştie că Hagi aici, în România, e văzut ca Dumnezeu”.

Afla mai multe despre: andrei marcviitorulconcordia chiajnaliga 1 

viewscnt
Articole similare