Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii Craiovei au oferit detalii despre starea colegului lor accidentat! ”Am văzut că Mateiu are doi dinţi rupţi”

Jucătorii Craiovei au oferit detalii despre starea colegului lor accidentat! ”Am văzut că Mateiu are doi dinţi rupţi”
Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a şasea a Ligii 1.

Jucătorul Craiovei, Alexandru Mateiu, a fost victima unei intrări dure, pe finalul meciului. Fotbalistul oltenilor a încasat o lovitură în faţă de la Diogo Izata. El a început să sângereze şi a fost transportat la spital cu ambulanţa, iar acum au venit primele veşti despre starea lui. 

”Am văzut că Alex are doi dinţi rupţi, sper să fie bine, ne pare rău de ceea ce i s-a întâmplat”, a dezvăluit Vladimir Screciu după meci.

De asemenea, jucătorii Craiovei au vorbit şi despre posibila venire a lui Alexandru Mitriţă, dar şi despre ce a schimbat Laurenţiu Reghecampf la echipă. 

”Nu am avut cele mai bune rezultate, dar am arătat un joc bun, Mister ne pregăteşte bine. Ne creăm foarte multe ocazii, stăm foarte bine în teren, doar golurile ne lipsesc. Ar fi o soluţie foarte bună Mitriţă, ne-ar ajuta enorm”, a declarat Ştefan Baiaram. 

”Încercăm să ne facem un stil de joc, e din ce în ce mai bine. Mai e până vine Mitriţă, mi-ar plăcea să fim din nou colegi”, a spus Screciu.

Afla mai multe despre: craiova-liga 1-mateiu 

viewscnt
Articole similare