Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii Craiovei i-au pus gând rău campioanei înaintea Supercupei României: ”E momentul să oprim această invincibilitate a CFR-ului”

Jucătorii Craiovei i-au pus gând rău campioanei înaintea Supercupei României: ”E momentul să oprim această invincibilitate a CFR-ului”

Fotbal intern

Comentarii

Bogdan Vătăjelu a efectuat vizita medicală cu colegii de la Craiova şi, în urma acesteia, a discutat despre Supercupa României, pe care oltenii au să o dispute, în compania CFR-ului.

Jucătorii Craiovei au demarat pregătirile pentru noul sezon şi au început prin a efectua vizita medicală anuală. La aceasta a fost prezent aproape tot lotul oltenilor, printre care şi Bogdan Vătăjelu. Fundaşul lateral a discutat despre Supercupa României, trofeu pentru care oltenii se vor lupta, cu CFR-ul, pe 10 iulie.

Internaţionalul român a afirmat că jucătorii Universităţii i-au pus gând rău campioanei şi vor să încheie dominarea adrelenilor în faţa Craiovei. În ultimele zece meciuri dintre cele două formaţii, oltenii au reuşit să se impună de doar două ori.

Jucătorii Craiovei i-au pus gând rău campioanei înaintea Supercupei

”E un meci important, mai ales că vezi în ce fel te-ai pregătit şi la ce nivel eşti pentru a începe campionatul. E un trofeu în joc şi e clar că ai avea un plus de moral pentru ce urmează anul ăsta şi ar trebui să ne luăm o revanşă pentru meciurile pierdute din campionat.

E momentul să oprim această invincibilitate a CFR-ului, pentru că, pentru jucători, pentru club nu e ceva plăcut ca o echipă să câştige patru ani la rând şi cred că e şi vina noastră.

Ne dorim şi trebuie să punem mai mult în practică, nu să spunem pentru că vorbe e simplu să scoatem din gură că vrem, dar trebuie sa arătăm”, a declarat Bogdan Vătăjelu.

Afla mai multe despre: universitatea craiovacfr clujsupercupa românieicraiova cfrbogdan vătăjelu 

viewscnt
Articole similare