Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii Craiovei nu au învins-o pe Sepsi, dar au moralul bun! ”De când a venit Mister, se vede o schimbare!”

Jucătorii Craiovei nu au învins-o pe Sepsi, dar au moralul bun! ”De când a venit Mister, se vede o schimbare!”
Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei Sepsi OSK, în etapa a VIII-a a Ligii I.

Pentru U Craiova a marcat Gustavo '32, iar pentru Sepsi a înscris Fofana '17. În minutul 80, Niczuly (Sepsi) a apărat un penalty executat de Gustavo. Jucătorul brazilian a şi marcat pentru Craiova, dar a ratat şi penalty-ul care putea aduce cele 3 puncte. La finalul partidei, el a dezvăluit că îi place jocul echipei de când a venit Laurenţiu Reghecampf.

”De când a venit Mister, se vede o schimbare!”

”A fost un mix de emoţii. E frumos să marchezi, să ajuţi echipa, dar e şi trist când greşeşti la un penalty. N-am putut să obţinem victoria, dar dacă ar fi să vedem lucrurile pozitive cred că am făcut un joc foarte bun, am avut foarte multe ocazii, păcat că n-am marcat. Da, îmi place jocul nostru cu Reghe. Zi după zi învăţăm filosofia lui Mister. Trebuie să aibă puţin timp la dispoziţie şi va fi mai bine.

Da, nu e prima oară când ratez un penalty, dar eu sunt jucătorul căruia îi place să ia decizii, să ia presiunea pe el, dar toată lumea poate greşi. Am încercat să dau tare, portarul s-a dus puţin înainte. A fost norocos portarul lui Sepsi, dar data viitoare voi fi eu. Dacă vedem lucrurile pozitive, am avut un joc foarte bun, am avut multe ocazii. Am avut şase ocazii bune”, a spus Gustavo.

De asemenea, şi căpitanul Nicuşor Bancu a văzut o schimbare în jocul echipei, după instalarea noului antrenor. 

”Am făcut un meci foarte bun. Ne-am felicit în vestiar. Am vrut, determinare a fost, ambiţie, dar mingea n-a intrat în poartă. Lipsă de concentrare la finalizare şi inspiraţia portarului advers, care a fost într-o formă foarte bună. Ne pare rău că n-am câştigat, meritam.

De când a venit Mister, se vede o schimbare. Totul pleacă de la vestiar. De acolo au pornit schimbările. E o atmosferă foarte bună, aduce multă plăcere la antrenamente. La meciuri ne descurcăm din ce în ce mai bine, relaţiile încep să se lege şi vor veni şi rezultatele.

Sunt multe etape. Putem spune că ne-am revenit, am început să adunăm şi puncte. Asta contează foarte mult, ne dă încredere. Vom încerca să adunăm puncte la meci, iar la final vom vedea ce va fi”, a declarat Bancu.

 Înaintea meciului i s-a adus un omagiu lui Ilie Balaci, care a decedat la 21 octombrie 2018. Fiica acestuia, Lorena, a dat lovitura de începere a meciului, iar jucătorii Craiovei au intrat cu un banner în memoria "Marelui Blond".

Afla mai multe despre: craiova-bancu-gustavo 

viewscnt
Articole similare