Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii de la AS Monaco au început să dea din casă. Henry i-a şocat pe toţi: "Ăsta e fotbalist de 10 milioane?"

Jucătorii de la AS Monaco au început să dea din casă. Henry i-a şocat pe toţi: "Ăsta e fotbalist de 10 milioane?"

Ligue 1

Comentarii

Thierry Henry a fost demis de AS Monaco după doar 20 de meciuri, dar nu numai rezultatele modeste au contribuit la îndepărtarea sa

Câţiva jucători de la AS Monaco au dezvăluit sub protecţia anonimatului cum a pierdut Henry vestiarul la AS Monaco. "Le vorbea foarte urât fotbaliştilor săi. Avea obiceiul să scoată mereu pe cineva vinovat şi să îl facă de râs în faţa tuturor. Nu ţinea cont de părerea nimănui", a fost una dintre dezvăluirile apărute în Mirror. De asemenea, la un meci s-a enervat pe unul dintre fotbaliştii săi şi a început să urle: "Ăsta e fotbalist de 10 milioane? Toţi jucătorii de pe banca de rezerve au auzit şi nu le venea să creadă", a mai dezvăuit sursa.

AS Monaco l-a demis joi pe Henry, iar în locul său a fost readus Leonardo Jardim, cel dat afară în octombrie. Portughezul va conduce prima dată echipa la mijlocul săptămânii viitoare, într-un meci de Cupa Ligii cu Guingamp. În acest week-end, la partida de campionat cu Dijon pe bancă va sta Franck Passy, fostul secund al lui Henry.

Afla mai multe despre: thierry henryas monacodemiterescandaljucatori 

viewscnt
Articole similare