Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii de la Botoşani au acuzat arbitrajul după remiza cu Chindia Târgovişte! ”Ce să facem? Suntem oameni, avem familii, nu merge aşa!”

Jucătorii de la Botoşani au acuzat arbitrajul după remiza cu Chindia Târgovişte! ”Ce să facem? Suntem oameni, avem familii, nu merge aşa!”

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a încheiat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Chindia Târgovişte, în etapa a 12-a a Ligii I.

Niciuna dintre cele două echipe nu a reuşit să marcheze, iar din minutul 73, Chindia a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Suciu. La sfârşitul partidei, Enriko Papa a acuzat arbitrajul şi a spus că mereu există greşeli când joacă FC Botoşani.

”Ce să facem? Suntem oameni, avem familii, nu merge aşa!”

”Nu pot să zic că e un rezultat pozitiv, noi am făcut un meci bun, dar dacă nu dăm gol, nu ne interesează ce meci facem. Mai bine să joci rău şi să câştigi. Mai bine să ne zică să nu mergem la meci, dacă ne face aşa. Unul ne dă gol cu mâna, unul dă aici cu mâna şi mergea mingea spre poartă şi nu dă penalty. Cu Craiova nu ne-a dat penalty aici. Nu se poate, trei meciuri la rând. Ce să facem? Suntem oameni, avem familii, nu merge aşa. La fiecare meci se greşeşte cu Botoşani. Nu merge aşa.

Avem familii şi ar trebui să ne respecte şi ei, cum respectăm noi campionatul, să ne respecte şi ei. În ţara mea, în Albania, e un campionat mic şi are VAR. Nu se poate să nu fie în România, o ţară mare, un campionat puternic. Cineva nu ne lasă, cineva nu ne vrea. Noi trebuie să fim mai sus şi nu ne lasă”, a declarat Enriko Papa, la sfârşitul meciului.  

Afla mai multe despre: botoşani-chindia-liga 1 

viewscnt
Articole similare