Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii de la Botoşani se simt în pericol: "Trebuie să ne trezim. Acum n-avem valoarea necesară să o batem pe Steaua"

Jucătorii de la Botoşani se simt în pericol: "Trebuie să ne trezim. Acum n-avem valoarea necesară să o batem pe Steaua"

Fotbal intern

Comentarii

FC Botoşani are două înfrângeri consecutive cu acelaşi scor în Liga I, 0-3, iar acum este în pericol să piardă locul de play-off. În cazul în care Dinamo o va învinge pe FC Voluntari, înainte cu cinci etape de finalul sezonului regulat, patru echipe, despărţite de două puncte, se vor lupta pentru cele trei locuri care asigură prezenţa în play-off-ul Ligii I.

"Am jucat foarte modest, n-am fost concentraţi şi ne pare rău foarte rău că am pierdut acest meci. Echipa nu a mers, jocul nu a mers, dar trebuie să mergem la Astra şi să scoatem un rezultat foarte bun acolo. Golul din prima repriză ne-a demoralizat, dar aşa a fost soarta meciului şi ne pare tare rău" , a declarat Olimpiu Moruţan.

"Se pare că am atât am putut în acest meci, Steaua a fost echipa mai bună, a fost evident acest lucru. Deocamdată nu putem să îi batem, poate pe viitor o să reuşim. Calitatea celor de la Steaua, terenul greu, toate aceste lucruri au făcut diferenţa. Echipele din spatele nostru s-au apropiat şi suntem obligaţi să câştigăm ultimul meci din acest an. Trebuie să ne punem la punct şi trebuie să mergem la Giurgiu şi să câştigăm" , a spus Mihai Roman.

Afla mai multe despre: fc botosanifcsbsteauamihai romanolimpiu morutan 

viewscnt
Articole similare