Experiențe împreună.
You are here:

Jucătorii de la Gaz Metan nu ştiu nimic de plecarea lui Edward Iordănescu: "Nouă aşa ne-a zis"

Jucătorii de la Gaz Metan nu ştiu nimic de plecarea lui Edward Iordănescu: "Nouă aşa ne-a zis"

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Edward Iordănescu este nemulţumit de cum merg lucrurile la Gaz Metan Mediaş şi este decis să pună capăt înţelegerii în pauza generată de ”dubla” naţionalei Românriei, cu Insulele Feroe şi Norvegia.

Răzvan Pleşca (36 de ani) este liderul din vestiarul celor de la Gaz Metan şi titularul din poarta medieşenilor. El susţine că Edward Iordănescu nu va pleca de la echipă şi se bazează chiar pe ceea ce le-a transmis tehnicianul: "Ne-a spus să nu luăm în seamă ce apare în presă, va rămâne. Uşor, uşor, cu timp şi răbdare vom ajunge la nivelul pe care îl doreşte", a declarat portarul la flash interviul de la finalul partidei. 

PLEACĂ EDWARD IORDĂNESCU DE LA GAZ METAN? 

”Nu s-a adus un antrenor de play-out la Mediaş, s-a adus un antrenor de play-off, care nu antrenase în play-out până a venit la Mediaş. Nu mai vrea să antreneze în play-out, vrea în play-off.

În momentul de faţă mi s-a spus că nu sunt bani. Înseamnă că ceea ce mi s-a propus şi priomis nu mai e valabil. Şi atunci eu ce vin să fac? Vin şi spun ok, atunci nu mai vrem performanţă, nu mai vrem play-off.

Eu sunt omul care stă aici 24 din 24, mai mult decât paznicii. Şi paznicii se mai schimbă la stadion, au ture. Eu nu am ture, eu sunt constant aici.

 

Antrenorul meu de portari face meniurile, face gramajele, face de toate la mâncare. Preparatorul meu se duce face necesarul cu stafful medical de medicamentaţie, de vitaminizare, se asigură ca ia în gură fiecare jucător pastilele. Celălalt secund al meu are sarcini să se ocupe cu terenul, să fie tuşat”, a spus Edward Iordănescu la o conferinţă de presă.

viewscnt
Articole similare