Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii de la Sfântu Gheorghe, optimişti şi după înfrângerea de la Clinceni. "Chiar dacă am pierdut, am făcut un joc bun. Pe viitor vor veni şi victoriile"

Jucătorii de la Sfântu Gheorghe, optimişti şi după înfrângerea de la Clinceni. "Chiar dacă am pierdut, am făcut un joc bun. Pe viitor vor veni şi victoriile"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a pierdut, sâmbătă, în deplasare, scor 0-2, partida cu Academica Clinceni, într-un duel din etapa 9-a din Liga 1. Formaţia lui Leo Grozavu era mare favorită, însă nu a reuşit să repete jocul bun din ultimele runde.

Formaţia din Sfântu Gheorghe a făcut un meci modest, iar acolo unde au reuşit să surprindă, s-au lovit de un portar în zi de graţie, Octavian Vâlceanu, care s-a opus oportun. În final, la 0-2 şi penalty ratat pentru adversari, nu-ţi rămâne decât să-ţi asumi şi să-ţi recunoşti vina. Cu toate aceastea, jucătorii lui Sepsi par mulţumiţi de joc şi nu consideră înfrângerea ca un destabilizator.

"Am venit după 4 victorii, eram într-un moment bun, am pierdut azi, dar cu toate astea am făcut un joc bun. Am ţinut Clinceniul în jumătatea lor, să ducem mingea în faţa careului, din păcate la ultima pasă am suferit, dar mergem pe principiile noastre şi suntem convinşi că în viitor vor veni alte victorii.

La pauză ne-a spus ce avem de făcut, am încercat să respectăm, din păcate nu am reuşit să marcăm. Ei s-au apărat bine, au folosit contraatacul şi asta a fost istoria acestui meci. Ştiam că aglomerează bine în faţa careului, joacă contraatacul, din păcate nu am reuşit să le anihilăm azi. Avem 15 puncte, ne aşteaptă sâmbăta viitoare un meci la fel de greu cu Hermannstadt, jucăm acasă şi ne dorim să ieşim, învingători", a declarat Gabriel Vaşvari, cel care l-a faultat în careu pe Chunchukov. Raul Rusescu avea să irosească buna oportunitate de la 11 metri.

Dezamăgirea profundă provine din faptul că jucătorii covănseni nu au reuşit să contracareze un fotbal pe care îl analizase şi-l înţelese foarte bine.

"Din păcate nu am reuşit să le contracarăm contraatacurile lor. Ştiam ce joc au. Asta este, suntem supăraţi. Asta este, mergem înainte. Ne-au susprins clar cu două, trei acţiuni. Asta e, când iei gol, normal că greşeala se vede. Cum am câştigat împreună, mergem în continuare şi când pierdem. Două stiluri diferite: ei erau preocupaţi să se închidă, să nu primescă gol, noi m venit aici să avem posesia, să îmncercăm să dominăm. Din păcate, contraatacturile lor nu am reuşit să le stopăm tot timpul, iar când nu reuşeşti îţi pierzi încrederea.

Nu ştiu dacă am mai jucat împotriva lui Rusescu. Probabil o dată, dar nu îmi aduc aminte. Rusescu e un jucător de calitate, a dovedit-o de atâtea ori, chiar dacă nu a jucat în ultimul timp. Aţi văzut execuţia la golul doi. Ştiam că nu trebuie să îi dăm spaţiu, nici lui nici lui Tănase, chiar dacă nu sunt pregătiţi fizic, sunt jucători de mare calitate şi cred că acolo ne-au destabilizat. Când câştigi meci de meci, sunt aşteptări să câştigi la infinit. Şi noi ne dorim să câştigăm, din păcate azi nu a fost ce trebuie. Dar asta e, opierdem ca bărbaţii, îi felicităm pe adversari şi cu siguranţă vom câştiga următoarele meciuri", a declarat şi fundaşul Bogdan Mitrea.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare