Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii de la Viitorul despre remiza cu CFR: "E greu să joci contra lor!" Stoian şi Benzar despre revenirea în Liga 1: "Eu am avut nevoie de Viitorul"

Jucătorii de la Viitorul despre remiza cu CFR: "E greu să joci contra lor!" Stoian şi Benzar despre revenirea în Liga 1: "Eu am avut nevoie de Viitorul"

Farul Constanța

Comentarii

CFR Cluj a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a şasea a Ligii I.

"A fost un meci greu, contra campioanei, echipei care merge doi ani la rând în grupe, dar mi-a plăcut atitudinea noastră. Cum te-ai simţit din nou în Liga 1? M-am simţit bine şi mă bucur că mi-au dat posibilitatea să vin aici ţinând cont că am avut un an destul de greu cu accidentarea şi sper să îi ajut pe băieţi. Deja cunoşteam situaţia, ştiam echipa, că anul trecut înainte să plec în Italia m-am antrenat cu ei şi am o relaţie destul de bună cu cei din conducere. Să zicem că eu am avut nevoie de Viitorul" a mărturisit Adrian Stoian, după meci.

"Ne doream victoria azi, am condus 1-0 şi cred că CFR ne-a fost superioară doar la faze fixe şi mingi lungi. Sunt o echipă foarte puternică şi este greu să joci împotriva lor. Meciul de azi a fost un meci mai special, a fost un meci de bătaie, nu prea am putut să ne facem jocul deoarece CFR e o echipă care ştie să stea foarte bine în teren şi oarecum am intrat în jocul lor" a explicat şi Alex Măţan.

"Este un punct câştigat, cred că e un rezultat echitabil. Important e să adunăm puncte şi să arătăm din ce în ce mai bine. Îi ştiam, foarte buni la faze fixe, joacă minge lungă, au jucători puternici, o echipă bună, nu degeaba sunt în grupele Europa Legaue. Pur şi simplu, m-a sunat domnul Hagi dacă vreau să vin şi vă daţi seama că n-aş putea să-l refuz. Mi-am dorit foarte mult să vin să joc. Nu ştiu dacă e o rampă de lansare, pentru mine era important să vin să am meciuri şi să simt din nu gustul meciurilor." a spus şi Romario Benzar

CFR Cluj a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a şasea a Ligii I. Au marcat Luckassen ‘7 pentru gazde şi Deac ’54 (penalti) pentru oaspeţi.

Afla mai multe despre: benzarstoianmăţan 

viewscnt
Articole similare