Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii de la Villarreal, resemnaţi după meciul cu Liverpool! ”Noapte tristă, dar memorabilă!”

Jucătorii de la Villarreal, resemnaţi după meciul cu Liverpool! ”Noapte tristă, dar memorabilă!”
Comentarii

Liverpool s-a calificat pentru a zecea oară în istorie în finala Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-2 (0-2), echipa Villarreal, în manşa a doua a semifinalelor. Liverpool s-a impus şi în tur, cu 2-0.

Echipa antrenată de Jurgen Klopp a tremurat o repriză, în care gazdele au anulat avantajul din tur. După pauză, Villarreal a comis o serie de greşeli grave şi formaţia engleză nu a iertat. În final, "submarinul galben" a rămas în zece jucători, după eliminarea lui Capoue.

Raul Albiol, jucător în vârstă de 36 de ani, a fost titular, dar a fost schimbat în minutul 78. Fotbalistul a fost trist, dar în acelaşi timp este fericit de parcursul pe care l-a înregistrat echipa lui. 

”Noapte tristă, dar memorabilă!”

”Ne pare rău pentru suporteri. Până la urmă, nu ne-am putut califica. Efortul echipei a fost unul incredibil. Primul gol ne-a durut. În cea de-a doua repriză ne-au fost superiori fizic. Am plătit pentru efortul din prima repriză. Sunt foarte puternici. Noapte tristă, dar memorabilă. Ştiam că este un joc lung, reuşisem partea mai grea, dar trebuia să continuăm.

Schimbarea pe care au facut-o la pauză i-a transformat. Drumul pe care l-am realizat în Liga Campionilor a fost unul incredibil. Nu putem decât să continuăm cu gândul că vom mai trăi multe nopţi ca aceasta”, a declarat Raul Albiol, la finalul partidei. 

Miercuri, de la ora 22.00, se joacă meciul Real Madrid - Manchester City. În tur, City s-a impus cu 4-3. Finala va avea loc la 28 mai, pe Stade de France.

Afla mai multe despre: ucl-villrreal-liverpool-raul albiol 

viewscnt
Articole similare