Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii din străinatate convocaţi de Mirel Rădoi pentru meciurile cu Bosnia şi Portugalia

Jucătorii din străinatate convocaţi de Mirel Rădoi pentru meciurile cu Bosnia şi Portugalia

Stranieri

Comentarii

Mirel Rădoi debutează pe banca tehnică a naţionalei Under 21 pe 7 septembrie. Astăzi, noul selecţioner al reprezentativei de tineret a anunţat lista jucătorilor din străinatate convocaţi pentru partidele cu Bosnia şi Portugalia.

 Patru jucători care evoluează în afara României au fost convocaţi de noul selecţioner: Andrei Radu de la Genoa, Ionuţ Nedecearu de la UFA, Alexandru Paşcanu de la Leicester şi Andrei Ivan de la Rapid Viena sunt fotbaliştii din străinătate pe care se va baza Rădoi pentru cele două meciuri de pe 7 şi 11 septembrie.

Pe lista adiţională anunţată de noul selecţioner de la Under 21 se află Vladimir Screciu de la Genk, Adrian Petre de la Esbjerg, Marco Dulca de la Swansea, Mihai Dobre de la Bournemouth şi Andrei Raţiu de la Villarreal.

Rădoi debutează pe 7 septembrie în derby-ul cu Portugalia, iar pe 11 septembrie joacă în Bosnia, contra liderului temporar al grupei. România are 12 puncte din şase meciuri şi este neînvinsă în preliminarii, având cea mai bună defensivă (3 goluri primite în primele 6 meciuri). 

Afla mai multe despre: mirel rădoinaţionala de tineret,  

viewscnt
Articole similare