Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii doriţi de Emil Săndoi au semnat cu FC Argeş. Ultimele două achiziţii ale piteştenilor

Jucătorii doriţi de Emil Săndoi au semnat cu FC Argeş. Ultimele două achiziţii ale piteştenilor

Liga 2

Comentarii

Cei doi mijlocaşi care ultima dată au evoluat în Liga 1 au semnat cu echipa piteşteană până la finalul sezonului competiţional, cu drept de prelungire. Rareş Enceanu şi Vasile Gheorghe se pregăteau sub comanda lui Săndoi de o bună perioadă de timp, anunţă Liga2.ro.

Rareş Enceanu are 24 de ani şi săptămâna trecută şi-a reziliat contractul cu FCSB. Ultima dată a jucat pentru FC Braşov, în mai 2017, iar de atunci a stat pe tuşă din cauza unor accidentări. La începutul anului 2015 era achiziţionat de bucureşteni de la FC Braşov pentru suma de 350.000 de euro, însă a prins doar 12 meciuri la actuala vicecampioană. Apoi a fost împrumutat la FC Voluntari, unde a prins doar 7 meciuri, a revenit la FCSB, unde a fost utilizat de două ori, şi, ulterior, împrumutat în Liga 2 la FC Braşov.

Enceanu s-a despărţit cu scandal de FCSB. Asupra lui s-au făcut presiuni pentru a relizia acordul, dar a refuzat să o facă dacă nu i se plătesc salariile până la finalul contractului, adică până în vara lui 2019. Oficialii echipei finanţate de Becali au refuzat şi, mai mult, l-au ameninţat că nu va prinde lotul nici măcar la echipa a doua a FCSB-ului. Vinerea trecută, Comisia de Recurs din cadrul Federaţiei Române de Fotbal l-a declarat liber de contract.

Afla mai multe despre: fc argesrares enceanuemil sandoitransfer 

viewscnt
Articole similare