Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii Farului îşi pun reale semne de întrebare după înfrângerea cu Chindia: ”În deplasare nu jucăm aşa de bine ca acasă”

Jucătorii Farului îşi pun reale semne de întrebare după înfrângerea cu Chindia: ”În deplasare nu jucăm aşa de bine ca acasă”

Farul Constanța

Comentarii

Farul a pierdut în deplasarea cu Chindia, scor 0-2, după ce Daniel Popa a marcat o dublă în poarta lui Aioani.

Farul a pierdut cu 0-2 duelul din a noua etapă a Ligii 1. Băieţii lui Hagi au dominat posesia în faţa Chindiei, însă nu şi-au creat mai deloc ocazii şi au fost nevoiţi să plece acasă cu coada între picioare.

În actuala stagiune, fotbaliştii constănţeni au câştigat fiecare meci de acasă, fără să ia gol, dar nu s-au putut impune nici măcar o dată în deplasare. În cele cinci partide disputate din postura de oaspeţi, fotbaliştii de la Farul au reuşit să scoată doar trei puncte, în timp ce la Ovidiu au acumulat 12 din 12 posibile.

Jucătorii lui Hagi au început să îşi pună semne de întrebare despre inabilitatea de a obţine victorii departe de casă. Artean şi Larie au vorbit despre acest fapt şi despre înfrângerea dureroasă cu Chindia.

Jucătorii Farului îşi pun reale semne de întrebare după înfrângerea cu Chindia

Nu ştiu cum de ne-am lăsat surprinşi aşa pentru că ştiam că joacă stilul ăsta de joc. Puteam urca pe locul doi şi ne doream foarte mult asta, dar ne pare rău că am pierdut.

Până acum aveam o apărare foarte bună, nu prea primeam goluri, dar nu ştiu cum se face că în deplasare nu jucăm aşa de bine ca acasă şi lucrul ăsta trebuie să ne dea de gândit” a declarat Andrei Artean.

”A fost cum ne aşteptam, o partidă dificilă, un adversar care pune probleme, mai ales acasă, tuturor echipelor. Din păcate nu ne-a ieşit jocul, au fost mai inteligenţi, au profitat de ocaziile avute.

Noi am avut posesie, dar nu ne-am creat multe ocazii. Da este o problemă, se vede că e o problemă, e o diferenţă mare între fotbalul pe care îl practicăm acasă şi cel din deplasare”, a spus Ionuţ Larie.

Afla mai multe despre: faul constanţachindia farulandrei arteanionuţ larie 

viewscnt
Articole similare