Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii Farului şi-au făcut griji pentru Dănuleasa: „Ne rugăm pentru el, e un copil minunat” Ce spun despre remiza de la Arad

Jucătorii Farului şi-au făcut griji pentru Dănuleasa: „Ne rugăm pentru el, e un copil minunat” Ce spun despre remiza de la Arad

Superliga

Comentarii

Farul Constanţa a remizat, 0-0, în deplasare cu UTA Arad în prima etapă din Liga I.

Adrian Petre a semnat, la început de sezon, cu Farul, iar azi şi-a înfruntat fosta sa echipă, UTA Arad.

„Ştiam de ce mă va aştepta. Ne mulţumesc pt susţinere m-am simţit apreciat. A fost un sentiment ciudat că joc împotriva UTA-ei, dar eu trebuie să îmi fac meseria. În primul rând Hagi m-a convins să vin la Frul, am venoie de stabilitate şi încredere, o primesc deja, sunt foarte bucuros că am semnat cu ei şi sper să fac lucruri frumoase alături de ei.

Lipsesc mulţi jucători pentru că sunt la lot, uşor, uşor vin şi rezultatele. A fost primul meci, nu ne facem griji. Sper că colegul meu să fie bine, am înţeles că e bine, ne-am speriat foarte tare. Abia după ne-am calmat.

A fost atmosferă frumoasă, mă aşteptam. Să scoatem puncte pe viitor!”, a declarat Adrian Petre. 

„Să ne rugăm pentru el, e un copil minunat şi sper să fie totul bine”

„Cred că a fost un meci destul de greu având în vedere că am avut probleme la începutul meciului cu accidentare şi trebuie să ne schimbăm puţin. Dar suntem foarte încrezători că putem face un sezon foarte bun. Când a ieşit de pe teren am vorbit puţin cu el, a zis că e ok, e puţin ametit, să ne rugăm pentru el, e un copil minunat şi sper să fie totul bine”, a conchis Romario Pires, mijlocaşul lui Farul Constanţa.

Gică Hagi e nemulţumit de arbitraj la primul meci din Liga I: „Mai bine tac” Ce fază nu i-a convenit

Afla mai multe despre: farul constantadanuleasaadrian petre 

viewscnt
Articole similare