Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii FCSB au urmărit cu sufletul la gură meciul CFR - Craiova. Bălgrădean: "Am sperat că pot scoate măcar un egal!"

Jucătorii FCSB au urmărit cu sufletul la gură meciul CFR - Craiova. Bălgrădean: "Am sperat că pot scoate măcar un egal!"

Superliga

Comentarii

CSM Poli Iaşi - FCSB, luni, de la 20:45, în direct pe Telekom Sport.

Roş-albaştrii au căzut pe locul doi după victoria CFR-ului cu CS U Craiova, dar vor să revină rapid în poziţia de lider, după meciul de la Iaşi. Echipei lui Dică îi e suficientă şi o remiză, având golaveraj mai bun decât CFR, însă Budescu şi Compania nici nu se gândesc la un alt rezutat decât victoria.

"Va fi un meci foarte greu, Iaşiul îşi va vinde scump pielea, ne aşteptăm la un meci greu pe care trebuie să-l câştigăm cu orice preţ, ca să rămânem pe primul loc. meciuri live

La Bucureşti ne-am chinuit puţin cu ei şi la fel o să ne asteptăm şi mâine, la Iaşi. O să aibă şi aportul publicului şi cu siguranţă va fi un meci foarte greu.

Probabil vor fi şi mulţi stelişti în tribună, dar cel mai important este să câştigăm, să rămânem pe primul loc.

Atmosfera e bună, pentru că suntem la mâna noastră. Dacă ne vom câştiga meciurile, vom fi campioni.

Într-adevăr, am sperat că Craiova va scoate cel puţin un egal, dar pe mine personal nu mă interesează foarte mult. Dacă ne câştigăm noi meciurile, vom fi campioni. I se poate întâmpla oricui (n.r. să rateze penalty), nu vreau să vorbesc despre ei [...] Eu cred că (n.r. CFR) se poate încurca la Giurgiu sau cu Viitorul
", a declarat Cristiană Bălgrădean în conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: balgradeanfcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare