Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii FCSB-ului pun jocul modest din partida cu Clinceni pe seama pauzei competiţionale. "Întotdeauna e mai greu. Meciul următor vom intra în ritm"

Jucătorii FCSB-ului pun jocul modest din partida cu Clinceni pe seama pauzei competiţionale. "Întotdeauna e mai greu. Meciul următor vom intra în ritm"

Fotbal

Comentarii

FCSB s-a impus, luni seară, pe terenul celor de la Academica Clinceni, scor 2-0, într-un duel din etapa a 7-a din Liga 1. Golurile victoriei au fost marcate de Dennis Man (min. 86) şi Olimpiu Moruţan (min. 89).

Atacantul adus de la Gaz Metan Mediaş, Sergiu Buş, a fost titular şi a jucat 65 de minute pentru FCSB, fiind înlocuit cu mijlocaşul Ionuţ Vînă. Aceste este de părere că ritmul de joc a fost unul mai scăzut din cauza pauzei competiţionale şi nu este deloc îngrijorat de ce exprimă în joc formaţia la care activează.

"Din punctul meu de vedere, nu este norocoasă. Important este că ne-am păstrat calmul. Chiar dacă am avut câteva ocazii în prima repriză, am început nu foarte bine pe a doua. Însă important este că pe final am marcat cele două goluri. Şi părerea mea este că am meritat. Un meci chinuit, într-adevăr, dar s-a văzut că am rezistat presiunii şi am câştigat. (Vouă vă place ce jucaţi?) Întotdeauna, după o pauză competiţională, e mai greu. Având în vedere că nu am avut nici noi, nici ei ritm de joc. Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm. Nu mă gândesc. Îmi doresc doar să îmi intru în mână cât mai repede, pentru că e mult mai bine pentru mine. Dar atâta timp cât îmi ajut echipa şi avem rezultate bune, asta e cel mai bine. (Nu se discută în vestiar despre revenirea lui Reghecampf?) Nu se discută. Asta nu pot să spun, trebuie să îl întrebaţi pe domnul MM Stoica sau pe domnul Gigi", a declarat Sergiu Buş, la finalul partidei.

"Important e că pe final băieţii au reuşit să înscrie şi să fructifice în sfârşit ocaziile pe care le-am creat de la început şi să luăm cele trei puncte", a completat şi Alexandru Buziuc, schimbat la pauză cu tânărul Octavian Popescu.

După această victorie, FCSB este pe locul 2, la egaltiate de puncte cu CFR Cluj, în timp ce Academica Clinceni este pe locul 13, cu 7 puncte. Runda următoare, programată lunea viitoare, FCSB joacă acasă cu FC Hermannstadt, iar Clinceni joacă vineri, pe terenul Universităţii Craiova.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare